cookie- og privatlivspolitik

den dataansvarlige

Familien Bühlmann er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger, og at de bliver opbevaret og behandlet i overensstemmelse med lovgivningen. Ønsker du at kontakte Bühlmann-koncernen i forbindelse med behandlingen af dine data, kan du finde vores kontaktoplysninger nedenfor. Vi gør vores bedste for at svare dig, så hurtigt som muligt.

Hotel Scheelsminde
Scheelsmindevej 35
DK-9200 Aalborg SV
Tlf. +45 9818 3233
Mail: anemette@buhlmann.dk

formål

Hos Familien Bühlmann er ansvarlighed en af vores kerneværdier. Derfor tager vi også ansvar for, hvilke af dine personlige oplysninger, der anvendes. Dette gælder både, når du er gæst, kunde, besøgende på vores hjemmeside eller modtager af vores nyhedsbrev. 

Når du eksempelvis tjekker ind som gæst, anvendes dine oplysninger til at booke værelset samt efterfølgende betaling. Det er ikke nok blot at tage ansvar, der skal handling bag ens ord. Derfor har vi fokus på, at vores virksomhed er struktureret til, og har de rette systemer, således dine oplysninger behandles korrekt og opbevares sikkert. 

hvilke oplysninger indsamles?

Alt efter den sammenhæng du anvender en service af Familien Bühlmann, vil der blive indsamlet forskellige personoplysninger. De oplysninger der indsamles, er nødvendige for den service, du ønsker. Derfor vil det ofte kun være nogle specifikke oplysninger, der er relevante. Det kan blandt andet være:

  • Navn
  • Adresse
  • Fødselsdato
  • E-mail
  • Kreditkort oplysninger
  • Telefonnummer
  • Feedback via kundeundersøgelser
  • Interesse – ved samtykke til nyhedsbrev
  • Cookies – ved brug af hjemmeside
  • Logstatistik – ved brug af hjemmeside
  • Handicap
  • Allergi
  • Fødevarepræferencer
  • Medicinsk tilstand

 

Ønskes der eksempelvis særlige behov til arrangementer grundet handicap, vil dette være af personfølsom karakter og blive behandlet herefter. Hvis en kunde ønsker særlige behov til maden grundet allergi, er dette også personfølsom information, der behandles herefter. 

cookies

I Familien Bühlmann stræber vi efter at tilbyde en brugervenlig hjemmeside med oplysninger, der er relevante for netop dig. Derfor benytter vi cookies til at indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan gæster benytter vores hjemmeside.

Cookies kan defineres som små tekstfiler, der bliver lagret på din computer. Når du godkender vores cookies, betyder det, at vi kan genkende dig, næste gang du besøger vores hjemmeside. Dermed kan vi indsamle statistikker om din digitale adfærd. Hvis du ønsker at ændre dit samtykke til cookies, kan dette altid gøres i din browser. Du kan finde en uddybende beskrivelse af, hvordan cookies slettes fra din computer her: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Vi har stor fokus på vores gæsters privatliv, og derfor videresælger eller bytter vi ikke informationerne med andre parter.

hvorfor indsamles persondata?

Familien Bühlmanns formål med at indsamle dine personoplysninger kan være forskellige, alt afhængig af den service du vælger. Formålene kan være ét af følgende:

  • Behandling af dine reservationer og køb af Bühlmanns serviceydelser
  • Kontakt til dig før, under eller efter dit ophold
  • For at opfylde din anmodning om serviceydelser
  • For at opfylde en kontrakt
  • Optimering af Bühlmanns serviceydelser
  • Optimering af kommunikation og markedsføring
  • Administration af din relation til Bühlmann
  • Markedsføring
  • Opfyldelse af lovkrav
sikkerhed

For at sikre, at dine personoplysninger behandles korrekt, anvendes der elektroniske systemer, der lever op til kravene i lovgivningen. Samtidig forelægger der lovpligtige databehandleraftaler med alle relevante leverandører.

Det betyder for dig, at din data behandles og opbevares efter gældende lovgivning. Juridisk grundlag Vores arbejde med dine persondata er lovligt funderet på tre hjemler:

  • Samtykke
  • Nødvendig behandling
  • Legitim interesse


Når du som kunde vælger at klikke ”ja tak” til vores nyhedsbrev eller anden form for kontakt, vil du i den forbindelse give samtykke til, at Familien Bühlmann må kontakte dig digitalt. Hvis du indgår i en kontrakt med Familien Bühlmann, vil behandlingen af dine personoplysninger være ”nødvendig behandling”, for at du kan modtage den ønskede service. Her kan det blandt andet være navn, adresse samt kreditkortoplysninger, der er nødvendige for at kunne gennemføre behandlingen.

Af legitime interesser, som Familien Bühlmann forfølger, kan der nævnes statistik, kundeundersøgelser, interessebaseret markedsføring samt analyse af generel brugeradfærd. Formålet er blandet andet at forbedre dine fordele, din oplevelse samt kvaliteten af Familien Bühlmanns serviceydelser. Behandling af dine personoplysninger er yderligere pålagt Familien Bühlmann ved lov. Det er f.eks. tilfældet i forbindelse med gæsteregistrering ved check-in, hvor det i lovgivningen fremgår hvilke personoplysninger Familien Bühlmann er pålagt at registrere.

dine rettigheder

Når dine persondata behandles hos Familien Bühlmann, er du som følge af persondataforordningen i besiddelse af specifikke rettigheder. Disse rettigheder har du for at sikre:

  • Åbenhed om, hvem der behandler dine oplysninger
  • Mulighed for at få indsigt i hvilke oplysninger, der behandles
  • Mulighed for at kræve, at oplysninger slettes eller berigtiges

 

De vigtigste rettigheder for dig og dit engagement med Familien Bühlmann er:

  1. Oplysningspligt herunder:
    – Identitet på og kontakt oplysninger for den dataansvarlige og dennes eventuelle repræsentant.
    – Formålene med den behandling, som personoplysningerne skal bruges til, og retsgrundlaget for behandlingen.

  2. Indsigtsret herunder:
    – Formålene med behandlingen.
    – De berørte kategorier af personoplysninger.

  3. Ret til berigtigelse herunder:
    – Korrektion af forkerte oplysninger.

  4. Ret til sletning herunder:
    – Sletning af personoplysninger, som ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden vis behandlet.

 

Hvis du søger en stilling hos Familien Bühlmann, behandles dine oplysninger, der er afgivet i forbindelse med ansøgning. Ofte er det almindelige personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail og eventuelt nuværende og tidligere beskæftigelse. Din ansøgning gemmes i op til 6 måneder ved eventuelt afslag. 

anmodning & klage

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte følgende mailadresse: anemette@buhlmann.dk

Din anmodning skal indeholde følgende: 

  • Underskrift
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Begrundelse for kontakt

Dette er for at sikre, at det kun er dig, som får adgang til dine informationer. Vi gør vores bedste for at svare dig hurtigst muligt og maksimalt indenfor den tilladte måned. 

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, har du ret til at klage til Datatilsynet. Du kan kontakte Datatilsynet på følgende hjemmeside: www.datatilsynet.dk