en del af familien bühlmann

6 hoteller i jylland

Peak 12 Hotel er en del af Familien Bühlmann, der driver 3. generation af den stolte hotel- og restaurantvirksomhed med liv og sjæl. Udover Peak 12 Hotel består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg og Villa Provence i Aarhus og ikke mindst det nyeste skud på stammen: Slotshotellet i Aalborg.

Selvom alle vores hoteller er forskellige og har deres egne unikke særpræg, arbejder de alle sammen ud fra de samme værdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores hoteller. 

Familien Bühlmann samlet
Rød løber på Scheelsminde

SCHEELSMINDE

Scheelsminde er en charmerende herregård, hvor du kan nyde gastronomi, skønne møde- og konference faciliteter og natursmukke omgivelser tæt på Aalborg centrum.

Hovedbygning set ude fra

NØRRE VOSBORG

Nørre Vosborg er en historisk herregård, der er beliggende syd for Vemb. Glæd jer til smuk natur og dyreliv, lækker gastronomi og en lang række møde- og konferencefaciliteter. 

Facade på Villa Provence

villa provence

Villa Provence, er en fransk oase, der er beliggende i Aarhus centrum. Hotellet byder på provencalsk stil, charmerende gårdhave og unikke værelser med skønne detaljer.

Facade på Airport Hotel

airport hotel

Airport Hotel er beliggende ved siden af Aalborg Lufthavn og byder på stilrene værelser. Hotellet har desuden restaurant og bar, lounge med pejs samt fantastisk tagterrasse.

Peak 12 Hotel udefra

peak 12 hotel

Peak 12 er et stilrent designhotel, der er beliggende i hjertet af Viborg. Hotellet byder på moderne faciliteter, bæredygtige løsninger og byens bedste udsigt på tagterrassen. 

Facade på Slotshotellet

slotshotellet

Slotshotellet er det nyeste skud på stammen i Familien Bühlmann. Vi overtager hotellet den 1. juli – herefter skal det igennem en gennemgribende renovering. 

Porten på Scheelsminde

familiens historie

gæstfrihed & god mad

I 1960 kommer karismatiske Hugo Jensen til Nordjylland sammen med sin hustru Aloisia Bühlmann, der var født i Schweiz. De kom til Aalborg for at bestyre det dengang ultramoderne og landskendte spisested Motel Aalborg på den gamle herregård Scheelsminde

I 1979 overtog Aloisia og Hugos søn, Peter og hans hustru Mona Jensen stedet og begyndte at opbygge det, der i dag er blevet til herregårdshotellet Scheelsminde. I dag er det Peter og Monas datter Anemette Bühlmann, der er i spidsen for virksomheden sammen med hendes mand Danni Bühlmann. Familien driver nu 6 hoteller i Jylland og står også bag en omfattende konference virksomhed med fokus på unikke rammer, god gastronomi og grøn bæredygtighed.

Og med 4. generation på vej – til både at værne om samt udfordre stedets traditioner – vil Familien Bühlmann også i årene fremover kunne tilbyde sine gæster omsorg, traditioner og gastronomi i herskabelige omgivelser godt hjulpet af en stab af dygtige tjenere, kokke og andet servicepersonale.

Det gyldne Bühlmann-hjerte med det schweiziske flag i midten symboliserer familiens kerneværdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø.