Hold din firmafest i Viborg i samarbejde med Peak 12 Hotel

Vi skaber skræddersyede arrangementer og gode fester med omtanke for alle gæster i samarbejde med Tinghallen

Hos Peak 12 Hotel ved Viborgs kulturelle knudepunkt har vi mulighed for at afholde firmafester i både lille og stor skala i samarbejde med vores nærmeste nabo, Tinghallen. Tinghallen har nogle af byens bedste festlokaler til arrangementer af enhver størrelse, mens vi på hotellet kan sørge for, at dine gæster bliver godt indkvarteret og får en god sammenhængende oplevelse i forbindelse med dit arrangement.

Her er der således lagt op til en aften med pomp og pragt – og hvor hele programmet kører som planlagt i samarbejde mellem dig og vores erfarne kollegaer. Glæd dig til at få en fest, der passer til jeres virksomhedskultur, størrelse og specifikke præferencer, i nogle af Viborgs mest elegante omgivelser på designhotellet Peak 12 og i Tinghallen.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at skabe en mindeværdig firmafest i Viborg.Skræddersyede arrangementer med bekvemmelighed, gode grin og luksuriøs elegance

Her får du det bedste af begge verdener, når det kommer til en festlig aften med dine kolleger, mens I også kan se frem til at blive kræset om på vores moderne designhotel, der blandt andet er kendt for sin eksklusive stil og den innovative cocktailbar Bar Flora og vores rooftopbar, der er åben i sommermånederne. 

Dagsprogrammet kan desuden tilpasses, så det passer helt perfekt til jeres ønsker. Begynd for eksempel dagen med en ekstravagant velkomstcocktail i vores indbydende og moderne lounge- og barområde eller med et glas vin på vores rooftop øverst på hotellets tag 92 meter over jorden. Det er også et oplagt sted at holde mindre events i erhvervsmæssig regi – for eksempel en reception, et jubilæum eller en fødselsdag. 

Fantastiske rum skabt til alle typer festlige selskaber og begivenheder

Det kan være den perfekte begyndelse på jeres fest, som finder sted i et af Tinghallens lokaler. Det er alsidige rum, som er skabt til events og shows med høj kvalitet. Det betyder dog ikke, at der kun kan arrangeres store fester her. For rummene kan tilpasses, så de passer 100 % til de selskaber, der skal benytte dem. Vi hjælper desuden gerne med at anbefale underholdende indslag, musik, fotografer, videografer eller andet, som kan være med til at sætte prikken over i’et til jeres event.

Komfortabel indkvartering på designhotellet som det perfekte punktum for en god fest

Efter firmafesten kan I glæde jer over, at jeres overnatning finder sted i de komfortable værelser på vores designhotel, som indbyder til komfortabel afslapning og en rigtigt god nat søvn efter en lang dag og en festlig aften i dine kollegers selskab. Her råder vi over 155 værelser af forskellige typer, der blandt andet tæller flotte suiter, mondæne dobbeltværelser og studios. Vores samarbejde giver derfor nogle af de bedste forudsætninger for, at I alle får en fantastisk firmafest i Viborg. 

 

Har du brug for at få mere at vide om mulighederne?

Kontakt os og hør mere om mulighederne for at holde den bedste fest for dine medarbejdere i Viborg

Vi er altid tilgængelige for en god, åben og personlig dialog om dine ønsker. Dem vil vi naturligvis omsætte med alle de unikke muligheder, vi råder over på både Peak 12 Hotel og i Tinghallen. Tinghallen har stor erfaring med at realisere storstilede arrangementer, som blandt andet tæller bryllupper, konferencer og andet, hvor det hele skal spille perfekt sammen. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du skal bruge hjælp og et eksklusivt sted at holde netop dit arrangement. 

Vi giver dig også meget gerne en personlig rundvisning, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og blive inspireret til at holde din firmafest i Viborg her hos os.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt for videre dialog. 

peak 12 lounge