Forårs-getaway til skønne Viborg

Få 15% rabat på overnatning på Viborgs unikke Designhotel

Velkommen til Peak 12 Hotel i Viborg – et luksuriøst hotel midt i hjertet af Danmark, hvor du kan opleve forårets fantastiske kulisse på tæt hold. Nyd de milde forårsdage og de lysere aftener, mens du bor i vores luksuriøse omgivelser.

Vores hotel vil tage dine sanser med på en rejse fyldt med elegance og stil, og vores beliggenhed midt i Viborg giver dig mulighed for at udforske byens kulturelle oplevelser og shoppingmuligheder.

I maj måned har du mulighed for at udnytte vores tilbud med 15 % rabat på overnatning gældende for alle værelseskategorier. Herforuden kan du naturligvis glæde dig til vores økologiske morgenmadsbuffet, der er inkluderet i opholdet.

Gælder bookinger fra 3. – 26. maj 2024

Så hvorfor ikke tage en velfortjent pause og oplev Viborg på en helt ny og eksklusiv måde? 

For at få 15% rabat skal du brug kampagnekoden: foraar2024

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Peak 12 Hotel og give dig en uforglemmelig oplevelse.

Kampagnekode: Foraar2024

Glæd dig til morgenmaden

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr, friskbagt morgenbrød fra vores lokale leverandør, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet nutella og meget mere. 

Morgenmad Peak 12 Hotel
Line brygger en kop kaffe

Gratis kaffe-to-go ved afrejse

Vi sender dig godt videre

Vores gæster fortjener et varm farvel! Hos os ender dit ophold derfor ikke nødvendigvis blot med et farvel og på gensyn, men med en hyggelig gestus. Efter din tid hos os tilbyder vi nemlig en gratis kaffe to-go, så du kan tage en smag af vores gæstfrihed med på vejen. Det er vores lille måde at sige tak på og ønske dig en fortsat dejlig dag.

Henvend dig blot hos dagens vært ved afrejse og bed om en kaffe, hvis det kunne friste.

Cocktails udover det sædvanlige

Nyd vores populære cocktailbar

Oplev Viborgs mest eksklusive cocktailbar på Peak 12 Hotel – Bar Flora. Navnet afspejler ikke blot de grønne og livlige omgivelser og udsmykninger i baren, men også vores fokus på bæredygtige og økologiske ingredienser i vores smagfulde cocktails.

Bar Flora er mere end blot en hotelbar – det er Viborgs nye lokale cocktailbar, hvor du kan slappe af med kollegerne efter en lang dag, mødes inden koncerten, eller bare nyde en innovativ cocktail i fantastiske omgivelser. Vores ambition er at udvikle spektakulære cocktails, der udfordrer alle dine sanser. Vi eksperimenterer med molekylære metoder og internationale trends, som aldrig før er set på Viborgs barscene.

Besøg os på Bar Flora og oplev den mest spændende cocktailoplevelse i Viborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

cocktail
Peak 12 Hotel udefra

Placeret i et oplevelsesrigt område

Få minutter fra fantastiske oplevelser

Peak 12 Hotel er centralt placeret i et fantastisk område med masser af spændende oplevelser. Kun få meter fra hoteller finder du bl.a. Tinghallen, Paletten, Viborg Stadion, Restaurant Flammen og Viborg Fotorama. Peak 12 deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid, hvor du kan opleve lækker og sæsonbaseret gourmet og vin. 

I Tinghallen som Peak 12 Hotel er bygget sammen med finder I også Bowling og tilhørende Café.

Det sker i Viborg

Viborg er en af Danmarks ældste byer med en lang og fascinerende historie bag sig. 

Byen er rig på kultur, historie og spændende oplevelser, og du vil hurtigt føle dig som en del af dens fascinerende historie, når du udforsker dens gader og stræder.

Tag en tur rundt i byens gamle kvarterer, besøg dens imponerende domkirke, eller snup en shoppingtur i byens hyggelige butikker og caféer. Mulighederne er mange, og uanset hvad du foretrækker, vil du altid have noget at se og opleve i Viborg.