restaurant & bar

det hele samlet under et tag

På Peak 12 har vi egen cocktail- og kaffebar samtidig med, at vi deler bygningen med Restaurant Det Glade VanvidFælles for alle stederne, er den ambitiøse holdning til bæredygtighed og kvalitet. 

I vores kaffebar bliver vores bønner produceret og genanvendt på bæredygtigvis. På Bar Flora er mange af vores cocktails lavet på økologiske produkter, samtidig med at flere af dem har EU’s grønne økologimærke. På restaurant Det Glade Vanvid er menuerne lavet efter sæson, og der samarbejdes med nogle af de bedste leverandører indenfor levnedsmidler. 

Både restaurant, kaffebar og cocktailbar er åben for overnattende såvel som udefrakommende gæster. OBS: Fra 12-11-2021 skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas for at benytte vores bar- og restaurantområde. 

Line brygger en kop kaffe

Kaffebar

Slå dig ned i vores eksklusiv kaffebar, hvor du kan smage bæredygtige og kvalitetsrige bønner fra Peter Larsen og fra vores egen kaffefarm i Guatemala. 

Efterårsdessert på Det Glade Vanvid

Restaurant

Vi deler tag med den populære gourmetkæde Det Glade Vanvid – og sammen har vi skabt et fantastisk ophold med det bedste fra begge verdener. 

Barchef Jesper mixer gul drink

cocktailbar

Nyd en lækker cocktail på Bar Flora, hvor internationale ambitioner krydres med økologi, bæredygtighed og skandinaviske kvalitetsprodukter. 

økologisk morgenmad

kom godt fra start

Når du booker ophold på vores hjemmeside, følger der altid en lækker, økologisk morgenmad med. Vores morgenmadsrestaurant er beliggende på 1. sal, og har åbent for på følgende tidspunkter.

Hverdage: fra kl. 06.30 – 09.30
Weekender: fra kl. 07.00 – 10.00