20% på overnatning i julen

Inkl. morgenmad & æblemojito

Cocktails i loungen, gode snakke foran pejsen og tid til afslapning – vinteren har ramt Danmark, og det er tid til indendørs hygge. Brug ferien i Viborg og nyd en overnatning på vores designhotel. I alle weekender op til jul får du 20% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en let krydret æblemojito på Bar Flora.

Kombiner et par overnatninger med årets julegaveindkøb og forvandl på et splitsekund juleshoppingen fra stress og jag til hygge og afslapning.

Tilbuddet er gældende med check-in torsdag, fredag eller lørdag i følgende weekender:

  • 1. – 4. december
  • 8. – 11. december
  • 15. – 18. december

Tilbuddet gælder kun ved online booking på vores hjemmeside. Når du booker dit ophold her på siden, skal du blot indtaste kampagnekoden: jul22, hvorefter de 20% fratrækkes prisen.

julepynt på peak 12

Kampagnekode: JUL22

Gratis cocktail

Bühlmann Æblemojito

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Æblemojito med i dit ophold. 

Bühlmanns Æblemojito er lavet på æbler og sensommerurter fra  vores søsterhotels herregårdshave, og er udviklet af hotelchef Nadia Alexandrine Bach fra netop Scheelsminde. Nadia er bl.a. nomineret til Årets Udskænkning af Foreningen Danske Madanmeldere i 2022 og arbejder hele tiden på at udvikle Bühlmanns cocktail-, vin og alkoholfrie menukort.

Gratis morgenmad

En fantastisk start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Morgenmad Peak 12
Pejs og hygge Peak 12

PLACERET I ET OPLEVELSESRIGT OMRÅDE

Få minutter fra fantastiske oplevelser

Peak 12 Hotel er centralt placeret i et fantastisk område med masser af spændende oplevelser. Kun få meter fra hoteller finder du bl.a. Tinghallen, Viborg Stadion, Restaurant Flammen og Viborg Fotorama. Peak 12 deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid, hvor du kan opleve lækker og sæsonbaseret gourmet og vin. 

Det sker i Viborg

Viborg summer af julehygge, sjov og oplevelser for både voksne og børn.
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.