Direkte adgang til nogle af de bedste mødelokaler i Viborg

Brug Tinghallens mødelokaler, mens du bor på vores designhotel lige ved siden af

På Peak Hotel 12 Viborg kan du få det bedste af begge verdener, hvis du har brug for den mest behagelige indkvartering i byens kulturelle centrum – og samtidig også adgang til moderne mødelokaler, som indbyder til gode oplæg, præsentationer, konstruktive samarbejder og andre erhvervsrettede aktiviteter.

Vores servicemindede personale er altid klar til at hjælpe dig med at gøre dit besøg i Viborg så udbytterigt som muligt, og derfor hjælper vi dig også gerne med at sikre, at du får et passende mødelokale hos vores nabo Tinghallen, som vi har et godt og tæt samarbejde med, når vores gæster har brug for det perfekte sted at holde møde.  

Book mødelokalet, der passer til dit unikke behov

Tinghallen er kendt som et af områdets ideelle steder at holde effektive møder i alle størrelser. Derfor hjælper vi dig også med at finde lokalet, der passer til dine ønsker. På den måde kan vi hjælpe dig med at finde et rum, der passer til det effektive dagsmøde med få personer – men også finde plads til stormøder med op til 1000 gæster.

Vores samarbejdspartner sørger for, at mødelokalet indrettes i overensstemmelse med antal deltagere, formål og dine øvrige ønsker, så du får et bekvemt område, hvor du har de bedste forudsætninger for at løse dine opgaver i fællesskab med andre.

FORPLEJNING

Vi tilbyder kaffe og lækker forplejning i samarbejde med Tinghallen

GRATIS PARKERING

Der er gratis parkering lige uden for hotellet, og direkte adgang til Tinghallen fra hotellet

OVERNATNING

Kombiner møder og konferencer med en dejlig overnatning på hotellet

GRATIS WIFI

Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet og alle værelser samt hos Tinghallen

AV-UDSTYR

Tinghallen tilbyder moderne AV-udstyr og har plads til op til 1000 deltagere

Vi sørger for den komplette pakke

Ud over indkvarteringen på vores moderne designhotel og adgangen til det perfekte mødelokale, kan vi også hjælpe med at arrangere alt andet, så du ikke skal bekymre dig om andet end det, dit møde handler om. Hvis du ønsker det, sørger vi for eksempel for, at der er passende forplejning til dit arrangement, og at der er lærred, projektor, velfungerende Wi-Fi og alt, hvad du ellers har brug for, når I ankommer. Vi bestræber os på at tilpasse rammerne optimalt ud fra dine behov, så dit møde bliver så produktivt som muligt. Så tøv ikke med at kontakte os og fortæl os om dine behov.

Tag en snak med os om muligheden for at booke nogle af de bedste mødelokaler i Viborg

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i samarbejde med Tinghallen? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 88 77 34 00  eller sende en e-mail til info@peak12.dk.

Send dine oplysninger og vi kontakter dig inden for 24 timer