nytårsarrangemeNt 2021

på peaks ambitiøse hotelbar

Du kan godt begynde at glæde dig til et eksklusivt og spektakulært nytårsarrangement på Peak12s ambitiøse Hotelbar Bar FloraSe nytåret blive skudt ind med et glas bobler i hånden, mens du nyder Viborgs bedste udsigt fra vores rooftop!

Aftenen starter med et brag kl. 22.00, hvor vi ruller den røde løber ud og står klar med velkomstsnacks og nytårscocktails. I dagens anledning sammensætter vores barchef Jesper også en unik cocktailmenu med nitrogen-cocktails, kokosnødder, boozy milkshakes og en Vodka Martini med østers plus det løse. Glæd dig til en lyssætning og en nytårsstemning, der er enhver James Bond-film værdig!

Når vi nærmer os midnat, vil der være nytårsbobler, lækker kransekage og 360 graders udsigt til fyrværkeriet over Viborg. Fra kl. 01.30 er der mulighed for gourmet hotdogs fra øverste skuffe til natmad.

 

arrangementet indeholder

 Aftenens program:

  • 22:00 Dørene åbner – snacks, nytårscocktail og fest i Bar Flora
  • 00:00 Nyd byens bedste udsigt fra rooftop med bobler og kransekage
  • 01:30 Gourmet hotdogs til natmad (skal tilkøbes)

Derudover vil der hele natten være mulighed for at bestille eksklusive cocktails fra Bar Floras skræddersyede nytårsmenu. 

Priser: 

  • Entrébillet: 300,- pr. person
  • Tilkøb: Gourmet hotdogs: 50,- pr. person
    (1 x billet = 1 x hotdog – hvis du ønsker 2 x hotdogs skal du dermed købe 2 x billetter)

OVERNATNING PÅ PEAK 12

DEN PERFEKTE AFSLUTNING

Efter et brag af en nytårsaften på Bar Flora, er der selvfølgelig mulighed for at slutte festen af med et skønt ophold på Peak 12 Hotel. Dagen efter sørger vi for en lækker, økologisk morgenmad, så du kan få en dejlig start på det nye år. 

Vi glæder os til en fantastisk nytårsfest!