Bestil den mest ekstravagante nytårsmenu som take-away i Viborg

Bühlmanns nytårsmenu er et unikt koncept skabt af Bühlmanns kreative køkkenchefer

På Peak 12 ser vi frem til at præsentere dig for vores nytårsmenu for 2024, der vil blive offentliggjort i begyndelsen af oktober. Vores dygtige køkkenchefer fra de velrenommerede restauranter på henholdsvis Scheelsminde i Aalborg og Nørre Vosborg i Vemb ved Holstebro, arbejder hårdt på at sammensætte en uforglemmelig menu til din nytårsaften i Viborg.

Vi glæder os til at dele detaljerne om vores eksklusive ud af huset nytårsmenu, der vil tilbyde dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Mens vi finpudser de sidste detaljer, kan vi love, at din nytårsaften i Viborg vil blive mindeværdig med vores fantastiske menu, der reflekterer den høje standard og eksklusivitet, som vores restauranter er kendt for.

Hold øje med vores offentliggørelse i begyndelsen af oktober, hvor du vil få mulighed for at vælge mellem flere spændende menuer, der passer til dine ønsker og behov. 

Bestil den mest ekstravagante nytårsmenu som take-away i Viborg

Bühlmanns nytårsmenu er et unikt koncept skabt af Bühlmanns kreative køkkenchefer

På Peak 12 er vi stolte over at kunne tilbyde dig den bedste ud af huset-menu til nytårsaften i Viborg. De forskellige menuer er sammensat af køkkencheferne Christian Nurup og Benjamin Hylleberg, som driver de prominente restauranter på henholdsvis Scheelsminde i Aalborg og Nørre Vosborg i Vemb ved Holstebro. 

Begge restauranter har i de seneste år høstet ros og anerkendelse blandt landets velkendte madanmeldere – og nu har du en unik mulighed for at gøre din nytårsaften i Viborg til en mindeværdig aften med en fantastisk nytårsmenu, som du sjældent har set magen til. Og så har de oven i købet gjort det let for dig at anrette den festlige menu med den eksklusive stil, som har bragt de ambitiøse madkoncepter velfortjent hæder. 

Flere muligheder for at vælge den eksklusive menu, der passer til årets sidste aften

Vi har gjort det let og overskueligt at bestille – og senere hente – nytårsmenuen, som passer til, hvad du gerne vil forkæle dig selv og dine gæster med. Du kan vælge en 3-retters festmenu, eller forkæle dig selv og dine gæster med en komplet menu, der byder på en eksplosion af sanseoplevelser, inklusiv snacks, flere forretter, en nytænkt hovedret, dessert og selvfølgelig kransekage. Desuden kan du plukke tilbehør samt velvalgte vine at servere hertil efter behov. 

Uanset hvilken sammensætning du vælger, kan du ikke blot se frem til en velsmagende nytårsmenu i Viborg. For her får du et madkoncept med en nærmest uhørt kvalitet samt en rigdom på detaljer og finesse, når vi taler om mad ud af huset. Det er dermed din unikke mulighed for at få en nytårsfest, du aldrig glemmer.

UDSOLGT

Aftenens menu fra 2023

Se den eksklusive menu

Snacks

Sprød tærte med cremet sesam og kimchi.
Sprøde tapiocachips serveret med vintertrøffelcreme.
Ristede spicy cachewnødder.
Ananas infuseret i flora fra sommeren.

Forret 1

Hamachi marineret i soja serveret sahimistyle med ponzu, yuzy-kosho og sprødt.

Forret 2

Salat af limfjordshummer med syltet knoldselleri. Hertil puré på høbagt selleri, skummende hummerbisque smagt til med miso og brunet smør toppet med caviar.
Hertil friskbagt brød med saltet smør.

Hovedret

“Bühlmanns Beef Wellington” – dansk kalvemørbrad, braiserede oksekæber og svampe indbagt i sprød butterdej serveret med skysauce mættet med syltede ribs, sennepskorn og løg.
Hertil Pommes Anna samt salat på syltede sommergrøntsager vendt i sennepsvinaigrette.

Dessert

Hasselnødparfait dyppet i mørk chokolade på bund af karamelliserede hasselnødder.
Hertil syltet solbærkompot med sanshopeber og saltet karamel.

Kransekage

“Bühlmanns nyfortolkede kransekage” med nougatfyld og hindbærstøv.

Vælg din Bühlmann-nytårsmenu som take-away i Viborg

Smagfuldt nytår - 3 retter

  • Forret 2 (hummer & caviar)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt brød med saltet smør
  • Kransekage

Pris 595,-

Gastronomisk nytår - 4 retter

  • Forret 1 (hamachi) 
  • Forret 2 (hummer & caviar)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød med smør
  • Kransekage

Pris 695,-

Nytårsoplevelsen - hele pakken

  • Snacks
  • Forret 1 (hamachi) 
  • Forret 2 (hummer & caviar)
  • Hovedret
  • Dessert
  • Friskbagt surdejsbrød med smør
  • Kransekage

Pris 795,-

Hør køkkenchefernes præsentation af nytårsmenuen

Tilkøb til din menu

Snacks

Start aftenen med en lækker appetizer

  • Sprød tærte med cremet sesam og kimchi.
  • Sprøde tapiocachips serveret med vintertrøffelcreme.
  • Ristede spicy cachewnødder.
  • Ananas infuseret i flora fra sommeren.

 

OBS: I “nytårsoplevelsen”  medfølger der allerede snacks i menuen. 

Pris 145,-

Caviar

Ekstra caviar til en ekstravagant aften

  • 10g Baerii Caviar

Pris 100,-

Præsentation af vine & saft

Praktisk info

Afhentning af nytårsmenu i Viborg

Nemt og bekvemt

Du kan afhente dine nytårsmenuer den 31. december mellem kl. 12.00 -14.00 på Peak 12 Hotel i Viborg. Hvis du skal afhente menuerne i bil, er der mulighed for at parkere midlertidigt ude foran vores hotel. 

Nedenfor kan du finde direkte rutevejledning til hotellet på Google Maps. 

Anretning af menuen

Vi guider dig igennem hver ret

Vores nytårsmenu er forberedt, så hver ret kræver en minimum køkkenindsats kort før servering. I samarbejde med vores køkkenchefer har vi lavet en skriftlig anretningsguide samt en række af anretningsvideoer, som guider dig igennem hver ret og sikrer en flot servering for dine gæster. 

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får stillet i forbindelse med vores nytårsmenu. 
Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores reception på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.

  • Nej, det kan man desværre ikke. Nytårsmenuen skal bestilles til minimum 2 kuverter. 
  • Vi kan desværre ikke tage hensyn til specialkost og allergener i årets nytårsmenu.
  • Hvis du ikke har modtaget dine billetter på mail umiddelbart efter dit køb, bør du tjekke dit spamfilter. 
  • Hvis billetterne heller ikke kan findes i spamfilteret, bør du kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.
  • Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk
  • Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
  • Ja, det kan du sagtens, og du behøver ikke informere receptionen om dette. 
  • Du skal blot bestille de kuverter du mangler og bruge samme kontaktinformationer som ved første køb. Når dit køb er gået igennem modtager du endnu en billet på mail. 
  • Når du skal afhente dine nytårsmenuer skal du blot fremvise begge dine billetter. 
  • Ja, det kan du sagtens, og du behøver ikke informere receptionen om dette. 
  • Du skal blot bestille dette på lige fod som du har bestilt dine øvrige billetter. Når dit køb er gået igennem modtager du endnu en billet på mail. 
  • Når du skal afhente dine nytårsmenuer skal du blot fremvise begge dine billetter. 
  • Du kan afhente dine menuer den 31. december fra kl. 12-14 på Peak 12 Hotel i Viborg.
  • Der er direkte rutevejledning til hotellet her.  
  • Alle vores nytårsmenuer bliver pakket ned i kasser med håndtag, så de er nemme at fragte hjem. 
  • Hvis du har købt 2 x kuverter, vil du sagtens kunne fragte dem i bus eller tog. 
  • Når du bestiller vores nytårsmenu, modtager du bl.a. en skriftlig anretningsguide på mail i slutningen af december.
  • I denne guide kan du læse dig til, hvordan du opbevarer råvarerne bedst muligt, samt hvordan du tilbereder og anretter maden.
  • Du kan også finde guiden her. 
  • På Bühlmanns Youtube kanal finder du en samlet oversigt med anretningsvideoer, som guider dig igennem hver ret. Du finder alle udførlige anretningsguides lige her. 

Forkæl dig selv med en overdådig nytårsmenu ud af huset

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv og dine nytårsgæster med en eksklusiv oplevelse fra nogle af vores allerbedste kokke? Så er nytårsmenuen fra Bühlmann, som du let kan afhente på dagen fra vores hotel i Viborg, det perfekte valg for dig. På den måde kan du og dine nytårsgæster bare læne jer tilbage og nyde den sidste kalenderdag på året med de ting, du synes er mere givende end at stå hele dagen i køkkenet for at få det til at se fint ud og smage godt.

Hos Peak 12 vil vi altid gerne give vores gæster en særlig oplevelse. Det ved de fleste, som enten har besøgt os som overnattende gæster eller frekventeret vores eksklusive cocktailbar Bar Flora. Og det er den samme type oplevelse vi gerne vil give dig med den fineste nytårsmenu fra køkkencheferne på vores anmelderroste søsterhoteller Scheelsminde og Nørre Vosborg. På denne dag er der blot skruet helt op for ekstravagancen i en gastronomisk samling af nyfortolkninger af klassiske nytårsretter. 

Du vil således kunne glæde dig til eksempelvis hummerbisquen, mørbraden, nytårsdesserten og kransekagen – men i sirligt disruptede versioner med inspiration fra det asiatiske køkken, som er skabt til at overraske og imponere. De anvendte råvarer stammer fra nogle af de bedste leverandører, vores anerkendte restauranter arbejder tæt sammen med. Så forvent det allerbedste, du har oplevet fra en nytårsmenu ud af huset i Viborg nogensinde – så vil vores dybt professionelle køkkenteams gøre deres yderste for, at du ikke vil blive skuffet.

Vælg blandt de bedste vine, der passer til maden

Vi har gjort det nemt for dig at vælge vine, der komplementerer årets eksklusivt eksotiske nytårsmenu. Dem kan du nemlig vælge, når du bestiller din nytårsmenu ud af huset i Viborg fra vores online bestillingssystem. Husk, at du kan se præsentationen af vinene fra vores hotelchef på Scheelsminde, Nadia Bach, som på videoen ovenfor vil give dig et godt indblik i de valgmuligheder, du har.

Herefter er det bare med at bestille det, der falder bedst i din smag – så sørger vi naturligvis for, at det hele er pakket og klar til dig, når du kommer og henter maden.

Med ønsket om et godt og lykkebringende nytår.

– Bühlmann