Bühlmanns NYTÅRSMENU 2023
Ud af huset
Hos Familien Bühlmann kommer vi igen i år til at gøre os umage for at lave en fantastisk nytårsmenu til dig og dine gæster – vi løfter dog først sløret for menuen til oktober, men indtil da kan du se vores højt roste menu fra 2022 nedenfor
Så vil du have en helt perfekt Nytårsmenu 2023 i Viborg, så er det med at holde øje her på Peak 12.

snacks
Sprød tærte med sorthummer, tomat og Oscietra Caviar*
Chips på trøfler serveret med en vintertrøffelcreme
Let marineret ananas med sommeressens
*I videoen nævnes en anden Caviar, der qua leverandørproblemer er udskiftet
forret 1
Rimmet kammusling med spicy wasabi/peberrodscreme og radise crudité. Toppet med friske urter, hasselnødder og en vinaigrette på soja, æbler og ingefær.
forret 2
Linefanget nytårstorsk fra Vesterhavet serveret med en sauce på græskar og blåmuslinger. Dertil toppet med syltede sennepskorn og ristede græskarkerner.
Hertil friskbagt brød med smør og ramsløgsfriskost.
Vi anbefaler at tilkøbe Rossini Caviar til at toppe torsken med. Caviar medfølger i “Nytårsoplevelsen”.
hovedret
“Bühlmanns Beef Wellington” – oksemørbrad indbagt i sprød butterdej med svampe serveret med syltede gulerødder. Hertil kartoffelpuré med trøffel, pommes soufflé og cremet sauce med morkler.
dessert
Bergamottemousse med hvid chokolade samt creme lavet på mandarin og yuzu. Hertil krystalliseret hvid chokolade og saltet karamelsauce.
fyldte chokolader
Nytårschokolade fra Aalborg Chokoladen.
kransekage
Nyfortolket kransekage à la Bühlmann med nougatfyld og hindbærstøv.
VÆLG DIN NYTÅRSMENU





Smagfuldt nytår - 3 retter
- Forret 2 (torsk uden caviar)
- Hovedret
- Dessert
- Friskbagt surdejsbrød med smør
- Kransekage
Pris 595,-
gastronomisk nytår - 4 retter
- Forret 1 (kammusling)
- Forret 2 (torsk uden caviar)
- Hovedret
- Dessert
- Friskbagt surdejsbrød med smør
- Kransekage
Pris 725,-













nytårsoplevelsen - hele pakken
- Snacks
- Forret 1 (kammusling)
- Forret 2 (torsk med caviar)
- Hovedret
- Dessert
- Friskbagt surdejsbrød med smør
- Fyldte chokolader
- Kransekage
Pris 1.095,-
Præsentation af nytårsmenuen
TILKØB TIL DIN MENU
snacks
Start aftenen med en lækker appetizer
- Sprød tærte med sorthummer, tomat og Oscietra Caviar
- Chips på trøfler serveret med en vintertrøffelcreme
- Let marineret ananas med sommeressens
OBS: I “nytårsoplevelsen” medfølger der allerede snacks i menuen.
Pris 195,-






caviar
Fuldend forret 2 med nytårstorsk
- 5g Black Label Caviar fra Rossini Caviar
OBS: I “nytårsoplevelsen” medfølger der allerede caviar til torsken.
Pris 175,-
vin
-
Von Buhl mousserende Riesling, Pfalz, Tyskland 350,-
Et alternativ til champagnen (mere frugtig i smagen). Anbefales til snacks.
-
André Clouet Grande Reserve Brut, Champagne, Frankrig 495,-
En klassisk champagne. Anbefales til snacks.
-
Riesling Trocken, Weingut K.F. Groebe, Rheinhessen 205,-
Anbefales både til forret 1 (kammusling) og forret 2 (torsk).
-
Antanè Ca Vendri Valpolicella Ripasso Superiore 295,-
Det klassiske bud lavet på amaronedruer fra Italien. Anbefales til hovedretten.
-
Turley Juvenile Zinfandel, California, USA 485,-
Anbefales til hovedretten.
-
Weingut Nigl Grüner Veltliner Beerenauslese 300,-
Østrigsk dessertvin med en fin friskhed. Anbefales til desserten.




Alkoholfrie safter
-
Val de France, Granatæble, Mousserende 175,-
Anbefales til snacks.
-
Signature iced tea med mynte, egen honning og citron 150,-
Anbefales til forret 1 (kammusling) og forret 2 (nytårstorsk).
-
Bedstemor Idas æbler med vanilje 150,-
Anbefales til hovedretten.
-
Bedstemor Idas nyfortolkede rabarber med egen honning 150,-
Anbefales til desserten.
Præsentation af vine
PRAKTISK INFO

AFHENTNING I VIBORG
Nemt og bekvemt
Du kan afhente dine nytårsmenuer den 31. december mellem kl. 12.00 -14.00 på Peak 12 Hotel i Viborg. Hvis du skal afhente menuerne i bil, er der mulighed for at parkere midlertidigt ude foran vores hotel.
Nedenfor kan du finde direkte rutevejledning til hotellet på Google Maps.
Anretning af menu
Vi guider dig igennem hver ret
Vores nytårsmenu er forberedt, så hver ret kræver en minimum køkkenindsats kort før servering. I samarbejde med vores køkkenchefer har vi lavet en skriftlig anretningsguide samt en række af anretningsvideoer, som guider dig igennem hver ret og sikrer en flot servering for dine gæster.

Ofte stillede spørgsmål
Nedenfor kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får stillet i forbindelse med vores nytårsmenu.
Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores reception på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.
- Nej, det kan man desværre ikke. Nytårsmenuen skal bestilles til minimum 2 kuverter.
- Vi kan desværre ikke tage hensyn til specialkost og allergener i årets nytårsmenu.
- Ja, det har vi. Under hvert punkt nedenfor, er der angivet hvilke retter der indeholder den pågældende allergi.
- Hvis du ikke har modtaget dine billetter på mail umiddelbart efter dit køb, bør du tjekke dit spamfilter.
- Hvis billetterne heller ikke kan findes i spamfilteret, bør du kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.
- Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.
- Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
- Ja, det kan du sagtens, og du behøver ikke informere receptionen om dette.
- Du skal blot følge dette link: og tilkøbe det ønskede antal kuverter. Når dit køb er gået igennem modtager du endnu en billet på mail.
- Når du skal afhente dine nytårsmenuer skal du blot fremvise begge dine billetter.
- Ja, det kan du sagtens, og du behøver ikke informere receptionen om dette.
- Du skal blot klikke her og tilkøbe de ønskede produkter. Når dit køb er gået igennem modtager du endnu en billet på mail.
- Når du skal afhente dine nytårsmenuer skal du blot fremvise begge dine billetter.
- Du kan afhente dine menuer den 31. december fra kl. 12-14 på Peak 12 Hotel i Viborg.
- Der er direkte rutevejledning til hotellet her.
- Alle vores nytårsmenuer bliver pakket ned i kasser med håndtag, så de er nemme at fragte hjem.
- Hvis du har købt 2 x kuverter, vil du sagtens kunne fragte dem i bus eller tog.
- Når du bestiller vores nytårsmenu, modtager du bl.a. en skriftlig anretningsguide på mail i slutningen af december.
- I denne guide kan du læse dig til, hvordan du opbevarer råvarerne bedst muligt, samt hvordan du tilbereder og anretter maden.
- Du kan også finde guiden her.
- På Familien Bühlmanns Youtube kanal finder du en samlet oversigt med anretningsvideoer, som guider dig igennem hver ret. Du kan finde anretningsguide her.