Få 10% Early Bird Rabat
Bestil Bühlmanns Nytårsmenu 2024 inden den 10. november og få 10% rabat på hele bestillingen.
Brug rabatkoden: Earlybird
Bestil den mest ekstravagante nytårsmenu som take-away i Viborg
Bühlmanns nytårsmenu er et unikt koncept skabt af Bühlmanns kreative køkkenchefer
På Peak 12 er vi stolte over at kunne tilbyde dig den bedste ud af huset-menu til nytårsaften i Viborg. De forskellige menuer er sammensat af køkkencheferne Alexander Johnsen og Niklas Ormstrup, som driver de prominente restauranter på henholdsvis Scheelsminde i Aalborg og Nørre Vosborg i Vemb ved Holstebro.
Begge restauranter har i de seneste år høstet ros og anerkendelse blandt landets velkendte madanmeldere – og nu har du en unik mulighed for at gøre din nytårsaften i Viborg til en mindeværdig aften med en fantastisk nytårsmenu, som du sjældent har set magen til. Og så har de oven i købet gjort det let for dig at anrette den festlige menu med den eksklusive stil, som har bragt de ambitiøse madkoncepter velfortjent hæder.
Flere muligheder for at vælge den eksklusive menu, der passer til årets sidste aften
Vi har gjort det let og overskueligt at bestille – og senere hente – nytårsmenuen, som passer til, hvad du gerne vil forkæle dig selv og dine gæster med. Du kan vælge en 3-retters festmenu, eller forkæle dig selv og dine gæster med en komplet menu, der byder på en eksplosion af sanseoplevelser, inklusiv snacks, flere forretter, en nytænkt hovedret, dessert og selvfølgelig kransekage.
Uanset hvilken sammensætning du vælger, kan du ikke blot se frem til en velsmagende nytårsmenu i Viborg. For her får du et madkoncept med en nærmest uhørt kvalitet samt en rigdom på detaljer og finesse, når vi taler om mad ud af huset. Det er dermed din unikke mulighed for at få en nytårsfest, du aldrig glemmer.
Aftenens menu
Se den eksklusive menu
Snacks
Krustade med salat af lynstegt jomfruhummer og dildcreme på friskost.
Puffede persillechips smurt med persilleemulsion og 12 års Baerii caviar.
Sprødt kræmmerhus fyldt med salat af røget ørred og ristet sesam.
Forret 1
Stegt hummerhale med jordskokkekompot, ristede hasselnødder, aromatisk soyabouillon og spæde urter.
Hertil friskbagt brød på ølandshvede med dobbeltsyrnet Arla Unika smør.
Forret 2
Bagt nytårstorsk på bund af saltbagt selleri, selleripuré med brunet smør og citron samt fiskefumé med champagne kogt på fiskens ben fyldt med löjrom, ørredrogn, friske urter og grillet purløgsolie.
Hovedret
Oksemørbrad stegt en crépine med souffle på urter og svampe serveret med karamelliseret gulerodspuré og sherrysauce med syltede sennepskorn. Hertil Pommes Anna samt kålsalat af stegt palmekål, friske kålskud, sprød grønkål, ristede mandler og sennepsvinaigrette.
Dessert
Mousse på karamelliseret hvid chokolade med en kerne af syrlig solbærkompot overtrukket med mørk chokolade. Hertil creme anglaise og sprød bladtuille.
Kransekage
Bühlmanns nytårskransekagestykker.
Vælg din Bühlmann-nytårsmenu som take-away i Viborg
Smagfuldt nytår - 3 retter
- Forret 1 (hummer)
- Friskbagt brød med Arla Unika smør
- Hovedret
- Dessert
- Kransekage
Pris 595,-
Gastronomisk nytår - 4 retter
- Forret 1 (hummer)
- Friskbagt brød med Arla Unika smør
- Forret 2 (torsk)
- Hovedret
- Dessert
- Kransekage
Pris 695,-
Nytårsoplevelsen - hele pakken
- Snacks
- Forret 1 (hummer)
- Friskbagt brød med Arla Unika smør
- Forret 2 (torsk)
- Hovedret
- Dessert
- Kransekage
Pris 795,-
Hør køkkenchefens præsentation af nytårsmenuen
Praktisk info
Afhentning af nytårsmenu i Viborg
Nemt og bekvemt
Du kan afhente dine nytårsmenuer den 31. december mellem kl. 12.00 -14.00 på Peak 12 Hotel i Viborg. Hvis du skal afhente menuerne i bil, er der mulighed for at parkere midlertidigt ude foran vores hotel.
Nedenfor kan du finde direkte rutevejledning til hotellet på Google Maps.
Anretning af menuen
Vi guider dig igennem hver ret
Vores nytårsmenu er forberedt, så hver ret kræver en minimum køkkenindsats kort før servering. I samarbejde med vores køkkenchefer har vi lavet en skriftlig anretningsguide samt en række af anretningsvideoer, som guider dig igennem hver ret og sikrer en flot servering for dine gæster.
Ofte stillede spørgsmål
Nedenfor kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte får stillet i forbindelse med vores nytårsmenu.
Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte vores reception på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.
- Nej, det kan man desværre ikke. Nytårsmenuen skal bestilles til minimum 2 kuverter.
- Vi kan desværre ikke tage hensyn til specialkost og allergener i årets nytårsmenu.
Selvfølgelig. Du kan her se, hvilke allergener de forskellige retter indeholder:
- Snacks: gluten, æg, mælk, krebsdyr, sennep, fisk, soya
- Forret 1 (hummer): gluten, jordnødder, nødder, soya
- Forret 2 (torsk): selleri, mælk
- Hovedret: nødder, sennep, mælk
- Brød & smør: gluten, mælk
- Dessert: gluten, æg, mælk, soya, nødder
- Kransekage: nødder, æg
- Hvis du ikke har modtaget dine billetter på mail umiddelbart efter dit køb, bør du tjekke dit spamfilter.
- Hvis billetterne heller ikke kan findes i spamfilteret, bør du kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk.
- Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: guestsupport@buhlmann.dk.
- Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
- Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: guestsupport@buhlmann.dk.
- Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
- Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: guestsupport@buhlmann.dk.
- Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
- Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: guestsupport@buhlmann.dk.
- Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
- Ja, du kan godt annullere nogle eller alle dine kuverter efter dit køb. Du skal blot kontakte receptionen på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: guestsupport@buhlmann.dk.
- Ved afbestilling til og med 30. november refunderes det fulde beløb på det kreditkort som er anvendt til betaling – herefter refunderes beløbet ikke.
- Ja, det kan du sagtens, og du behøver ikke informere receptionen om dette.
- Du skal blot bestille de kuverter du mangler og bruge samme kontaktinformationer som ved første køb. Når dit køb er gået igennem modtager du endnu en billet på mail.
- Når du skal afhente dine nytårsmenuer skal du blot fremvise begge dine billetter.
- Du kan afhente dine menuer den 31. december fra kl. 12-14 på Peak 12 Hotel i Viborg.
- Der er direkte rutevejledning til hotellet her.
- Alle vores nytårsmenuer bliver pakket ned i kasser med håndtag, så de er nemme at fragte hjem.
- Hvis du har købt 2 x kuverter, vil du sagtens kunne fragte dem i bus eller tog.
- Når du bestiller vores nytårsmenu, modtager du bl.a. en skriftlig anretningsguide på mail i slutningen af december.
- I denne guide kan du læse dig til, hvordan du opbevarer råvarerne bedst muligt, samt hvordan du tilbereder og anretter maden.
- Du kan også finde guiden her.
- På Bühlmanns Youtube kanal finder du en samlet oversigt med anretningsvideoer, som guider dig igennem hver ret. Du finder alle udførlige anretningsguides lige her. (eksempel fra sidste år)
Forkæl dig selv med en overdådig nytårsmenu ud af huset
Kunne du tænke dig at forkæle dig selv og dine nytårsgæster med en eksklusiv oplevelse fra nogle af vores allerbedste kokke? Så er nytårsmenuen fra Bühlmann, som du let kan afhente på dagen fra vores hotel i Viborg, det perfekte valg for dig. På den måde kan du og dine nytårsgæster bare læne jer tilbage og nyde den sidste kalenderdag på året med de ting, du synes er mere givende end at stå hele dagen i køkkenet for at få det til at se fint ud og smage godt.
Hos Peak 12 vil vi altid gerne give vores gæster en særlig oplevelse. Det ved de fleste, som enten har besøgt os som overnattende gæster eller frekventeret vores eksklusive cocktailbar Bar Flora. Og det er den samme type oplevelse vi gerne vil give dig med den fineste nytårsmenu fra køkkencheferne på vores anmelderroste søsterhoteller Scheelsminde og Nørre Vosborg. På denne dag er der blot skruet helt op for ekstravagancen i en gastronomisk samling af nyfortolkninger af klassiske nytårsretter.
De anvendte råvarer stammer fra nogle af de bedste leverandører, vores anerkendte restauranter arbejder tæt sammen med. Så forvent det allerbedste, du har oplevet fra en nytårsmenu ud af huset i Viborg nogensinde – så vil vores dybt professionelle køkkenteams gøre deres yderste for, at du ikke vil blive skuffet.