Påskeferie på Peak 12 Hotel i hyggelige Viborg

Få 20% på alle overnatninger op til og i påsken

Kom til Viborg i påsken og nyd et par fantastiske dage på vores eksklusive Designhotel placeret i Viborgs kulturcentrum og tæt på de charmerende gågader.

Vi tilbyder i hele påsken og ugen op til 20% rabat på alle overnatning og samtidig får du naturligvis vores delikate morgenmadsbuffet med i opholdet. 

Påskeophold kan bookes med ankomst fra 15. marts – 1. april.

Vi giver 20% rabat

Vores påskegave i år består af en rabat på hele 20% på din overnatning(er).

Gratis morgenmad

Du  kan desuden glæde dig til vores delikate økologiske morgenmadsbuffet.

Kampagnekode: Paaske2024

Besøg Viborgs mest eksklusive cocktailbar

Bar Flora Cocktailbar i hjertet af Peak 12 Hotel

Når du besøger Peak 12 Hotel er det (næsten) obligatorisk at besøge vores attraktive cocktailbar. På Bar Flora vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Når det hele forenes i samme øjeblik, vil du pludselig opdage, hvorfor Bar Flora ikke bare er en almindelig hotelbar – men et helt unikt samlingspunkt, hvor forskellige relationer mødes til en spektakulær cocktailoplevelse. 

Personer på tagterrasse

Det sker i påskedagene

Viborg er fuld af liv

Viborg bugner af fantastiske muligheder for shopping, aktiviteter og kultur. Vi er placeret i samme bygning som Tinghallen og Paletten, hvor du kan finde et fantastisk udvalg af koncerter og comedy – naturligvis også i påsken. Desuden er mange af vores gæster glade for at tage på oplevelse i Viborg Domkirke, Mønsted Kalkgruber og Energimuseet.

"Påskefrokost" på Det Glade Vanvid

Skøn madoplevelse og drikkevarer ad libitum

Skal I have en anderledes oplevelse end den traditionelle påskefrokost, så kan vi anbefale at besøge Det Glade Vanvid, der holder til i samme bygning som os. Det Glade Vanvid er skabt som en helstøbt restaurantoplevelse, der foregår i smagfuldt indrettede- og uformelle rammer. Den gode smag, en smuk præsentation & sæsonens kvalitets råvarer kombineret med samlet set 25 års erfaring på den absolutte øverste kokkescene, skaber den gode restaurantoplevelse, hvilket er deres hovedfokus og ønske for deres gæster.

Maden står ikke alene, hvorfor de 7 forskellige vine fra vinbaren er udvalgt efter sæsonen og menuens skiftende smag. Betragt det som en vinsmagning, det gør vi i hvert fald. Foruden vin tilbyder vi også 2 slags øl.

Morgenmad Peak 12

Gratis Morgenmad

En fantastisk start på dagen

Vores morgenmad kan lige dét ekstra. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. Glæd dig til at smage økologisk skyr med hjemmelavet hindbær- og tranebærsirup, brød fra vores lokale bager, kvalitetsoste fra Arla Unika, forskellige pålægsdelikatesser, hjemmelavet ingefær- og citronshot, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

Booker du direkte her på siden, får du morgenmaden med gratis.