Ønsker du at leje vores rooftop med udsigt over Viborg?

Gør dit arrangement til en ganske særlig oplevelse

Ud over de eksklusive værelser og den anerkendte cocktailbar Bar Flora byder vores designhotel for muligheden for at nyde udsigten over en af Danmarks ældste byer. Her har vi indrettet et moderne rooftop-miljø, som også kan blive lokationen for dit kommende arrangement.

Mulighed for at skabe oplevelser med personlighed og stil 

På Bühlmanss Peak 12 Hotel dyrker vi det gode værtskab. Det gør vi blandt andet ved at prioritere, at alle vores gæster på hotellet får en god oplevelse. Vi er derfor også meget opsat på at gøre arrangementet til en værdifuld begivenhed, når du lejer vores rooftop. Derfor lytter vi meget gerne til dine ønsker, og sørger for, at det hele er klar, når I ankommer på toppen.

Kombinér med kaffe eller cocktails i særklasse

Du har naturligvis en oplagt mulighed for at kombinere arrangementet på stedet med nogle af de udsøgte drinks fra Bar Flora eller fra vores unikke kaffekoncept med blandt andet husets egne kaffebønner, Bühlmanns Guatemala, og økologisk fairtrade-kaffe. Desuden kan vi også være behjælpelige med at arrangere mad på stedet, hvilket giver en helstøbt oplevelse på vores unikke lokalitet, der troner over byen.

Læs mere om vores eksklusive cocktailbar Bar Flora
Læs mere om vores ambitiøse kaffekoncept 

 

Tag fat i vores erfarne værter for at høre mere

Skriv eller ring til os i dag for at fortælle om dine ønsker til arrangementets dato og indhold. Jo flere detaljer du har om begivenheden, desto bedre er vi i stand til at hjælpe dig med at skabe den rigtige atmosfære for dig og dine gæster. Derfor lytter vi meget gerne til dine forslag, behov og præferencer, som vi vil lægge os i selen for at realisere. Udfyld formularen nedenfor, 

Mindeværdige oplevelser i Viborgs kulturelle knudepunkt

Hvad end du har lyst til blot at bruge vores rooftop til dit event eller til at skabe en social sammenkomst i forbindelse med et ophold eller måske et arrangement eller konference i Tinghallen, er underordnet. På vores anerkendte hotel skaber vi de rammer og det indhold, der passer til situationen, og vores beliggenhed ved Viborgs kulturelle knudepunkt gør denne oplevelse til et anderledes element i sammenhæng med mange andre af byens bedste muligheder.

Kom og se nærmere på mulighederne for at leje vores rooftop i Viborg centrum

Har du lyst til at se vores rooftop-område, inden du lejer det, er du naturligvis velkommen til at komme på besøg hos os og få en personlig rundvisning. Ring til +45 88 77 34 00 eller send en mail til info@peak12.dk for at lave en aftale – så har vi mulighed for at tage os god til at vise dig rundt og svare på alle spørgsmål, du end måtte have.

web_Peak12_RAISFOTO_1497