15% på overnatning

Inkl. morgenmad og sommercocktail

Cocktails på tagterrassen, varme temperaturer og tid til afslapning – nu er det endelig blevet sommer i Danmark. Brug ferien i Viborg  og snup en dejlig overnatning på vores designhotel. Hele sommeren får du 15% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en forfriskende sommercocktail fra Bar Flora.

Tilbuddet er gældende fra mandag den 6. juni til og med søndag den 21. august 2022, og gælder kun ved online booking på vores hjemmeside. 

Nærbillede af seng

Rabatkode - summer15

gratis sommercocktail

Bühlmann Summer Special

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Summer Special fra Bar Flora med i dit ophold. 

Lad dig transportere til en solbeskinnet plaza i Milano med denne longdrink. Baseret på en lækker rabarber- og appelsinaperitivo fra Piemonte, salvie og forfriskende gingerbeer, som giver et let kick til cocktailen, er Bühlmann Summer Special vores bud på årets sommerbasker.

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr, friskbagt morgenbrød fra vores lokale leverandør, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, kvalitetsoste og meget mere. 

Borde i morgenmadsrestaurant
Peak 12 Hotel udefra

Placeret i et oplevelsesrigt område

Få minutter fra fantastiske oplevelser

Peak 12 Hotel er centralt placeret i et fantastisk område med masser af spændende oplevelser. Kun få meter fra hoteller finder du bl.a. Tinghallen, Viborg Stadion, Restaurant Flammen og Viborg Fotorama. Peak 12 deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid, hvor du kan opleve lækker og sæsonbaseret gourmet og vin.