-20% på overnatning inkl. gratis morgenmad

Ta' på oplevelse i Viborg i Vinterferien

 

På Peak 12 Hotel glæder vi os til at skabe magiske ferieminder for både store og små!

Nyd en dyst i Shufflebord sammen med en varm kakao eller en cocktail i Bar Flora, tag på shopping og gå på opdagelse i Viborg hyggelige og historiske gader eller slap af i hotellets lækre omgivelser.

Oplevelser kan ikke kun skabes ved at rejse udenlands, men i allerhøjeste grad også blot ved en overnatning eller to uden for vante rammer. Brug et par dage i Viborg  og snup en dejlig overnatning på vores designhotel. Du får 20% rabat på overnatning – også i vinterferien!

Tilbuddet gælder ved online booking på vores hjemmeside med rabatkoden: vinter20. 

Rabatkode: vinter20

Pejs på skærm i kaffebaren

Hygge og nærvær

I de fineste rammer

Peak 12 Hotel er fyldt med hyggelige kroge! Så slå jer ned med et brætspil, læs en bog og nyd en lækker varm kaffe eller kakao og en cookie om eftermiddagen. Omgivelserne indbyder til hyggelige stunder og nærvær – og hvem elsker ikke det? 

I kan også tage en dyst i shuffleboard (bordcurling), der kan få konkurrencegenet frem i enhver og som altid giver smil på læben. 

I kan også lave “movienight” på værelset og benytte jer af værelsernes store TV-skærme med chromecast, så I kan bruge jeres egne streamtjenester og vælge lige netop jeres favoritter. Hvem elsker ikke store lækre hotelsenge kombineret med en god film og lidt sødt?

Et hotel-getaway kan lidt af hvert, så glæd jer til at nyde det!

 

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr, friskbagt morgenbrød fra vores lokale leverandør, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, kvalitetsoste og meget mere. 

Morgenmad Peak 12 Hotel
Peak 12 Hotel udefra

Placeret i et oplevelsesrigt område

Få minutter fra fantastiske oplevelser

Peak 12 Hotel er centralt placeret i et fantastisk område med masser af spændende oplevelser. Kun få meter fra hoteller finder du bl.a. Tinghallen, Paletten, Viborg Stadion, Restaurant Flammen og Viborg Fotorama. Peak 12 deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid, hvor du kan opleve lækker og sæsonbaseret gourmet og vin. 

I Tinghallen som Peak 12 Hotel er bygget sammen med finder I også Bowling og tilhørende Café – et sikkert hit for børnene, hvor I kan få 25% rabat, når I overnatter hos os. 

Det sker i Viborg

Viborg er en af Danmarks ældste byer med en lang og fascinerende historie bag sig. Når du står midt i byen, er du ikke i tvivl om denne fascinerende historie, som du hurtigt bliver en del af.

Oplevelserne er mange – om du er til kultur, historie, shopping eller noget helt fjerde. Der er aktiviteter for store og små – fx kunsthal, der er virkelig populær. 

Hvis du er interesseret, så kan du her læse om attraktioner du bør opleve, når du er i Viborg.