Forsød vintertiden med et magisk hotelophold med stor rabat
På vores designhotel Peak 12 i hjertet af hyggelige Viborg

Du sparer minimum 25%

Vinterophold for 2 i Viborg til 995,-

Inkl. cocktails & snacks samt skøn morgenmadsbuffet

På Peak 12 Hotel i Viborg vil vi gøre vores ypperste for,  at du kan få en helt fantastisk start på 2024 – og forvandle den lidt lange vinterperiode til en periode fyldt med oplevelser og rare minder. 

Nyd Cocktails i Bar Flora med lækre snacks, tag på shopping og gå på opdagelse i Viborg hyggelige og historiske gader eller slap af i hotellets lækre omgivelser. Og nyd en hyggelig overnatning med efterfølgende økologisk morgenmadsbuffet

Vinteren kan være lang, kold og en anelse trist. Derfor er det vigtig at skabe gode øjeblikke og oplevelser – et getaway på vores lækre hotel er oplagt! Brug et par dage i Viborg  og snup en dejlig overnatning på vores designhotel. 

Du kan booke vinteropholdet for 2 personer til kun 995,- i hele januar, februar og marts 2024  med check-in alle dage online eller på telefon: 88773499.

Brug kampagnekoden: Vinter2024 *

*Prisen gælder for et ophold i standard dobbeltværelse. Ønsker du en anden værelseskategori følger en merpris med.

For 995,- får I alt dette til 2 personer:

Velkomstcocktails i Bar Flora Cocktailbar
Saltede mandler, oliven & chips
Overnatning i delt dobbeltværelse
Økologisk morgenmadsbuffet

Bartender Mads - Bar Flora

Cocktails på vores populære cocktailbar

Bar Flora - for dig der elsker det bedste af det bedste

På Bar Flora kombinerer vi hjemmelavede ingredienser, godt håndværk og kvalitetsspiritus fra eksempelvis Stauning, Mosgaard og Thy Whisky, der er med til at give et skandinavisk touch i alle vores cocktails. 

Barren er ikke kun sat højt, når det kommer til kvaliteten af spiritus – vi har også stor fokus på økologi. Størstedelen af vores cocktails er lavet på økologiske produkter eller mærket med EU’s økologimærke. Når du ser det grønne mærke på kortet, betyder det, at din cocktail både er økologisk og produceret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning.

Glæd dig til at smage én af vores signaturcocktails serveret med lækre snacks i de smukkeste omgivelser. 

Økologisk morgenmad

En god start på dagen

Når du booker vores vinterophold følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage økologisk skyr, friskbagt morgenbrød fra vores lokale leverandør, forskellige pålægsdelikatesser, friskskåret frugt, kvalitetsoste og meget mere. 

Morgenmad Peak 12 Hotel
Peak 12 Hotel udefra

Placeret i et oplevelsesrigt område

Få minutter fra fantastiske oplevelser

Peak 12 Hotel er centralt placeret i et fantastisk område med masser af spændende oplevelser. Kun få meter fra hoteller finder du bl.a. Tinghallen, Paletten, Viborg Stadion, Restaurant Flammen og Viborg Fotorama. Peak 12 deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid, hvor du kan opleve lækker og sæsonbaseret gourmet og vin.