Peak 12 Eventkalender

Nyd alt fra fredagsbar, til yoga og livemusik

Se nedenfor hvilke kommende events du kan opleve, og lad din mave bestemme, hvad du skal forkæles med. Kalenderen opdateres løbende.

Blomsterbinding - juledekorationstema

Ta' din veninde, mor eller søster under armen

Juledekorationsworkshop – 16. November 
 
Lav din egen juledekoration på Peak 12 med kyndig vejledning af Line fra By Nørgaard.
 
Det bliver drønhyggeligt og du kommer hjem med en krans, der ikke kun kan pynte i julen men hele året. 
 
Der er MEGET begrænset pladser, så Line kan hjælpe alle på vej med en perfekt dekoration, så skynd dig at booke plads!
 
Pris pr. person 499,-
 
Varighed: 3 timer inkl. kaffe, the & vand. Arrangementet starter kl. 18.30.
 
Tilmelding via mail til: info@peak12.dk og betaling på stedet.

Skyline yoga med Body & Mind Studio

Yoga med byens bedste udsigt

Oplev et eksklusivt og fortryllende event på udvalgte dage i maj, juni, august og september måned, hvor du får en unik chance for at deltage i en magisk skyline yogaoplevelse sammen med ingen ringere end Birgitte Erndorf Olesen – den visionære ejer af det anerkendte Body & Mind Studio i Viborg.

Denne uforglemmelige begivenhed vil finde sted på intet mindre end Peak 12 Hotels tagterrasse, hvor du samtidig vil blive indhyllet i en betagende panoramaudsigt over byen.

Grib denne enestående mulighed for at forbinde krop, sind og sjæl, mens du oplever yogaens beroligende og helbredende kraft i en eksklusiv atmosfære. Lad Birgitte Erndorf Olesen guide dig igennem en oplyst rejse, der vil styrke din indre ro og skabe harmoni i dit væsen.

Prisen pr. person kr. 125,-

1000 meter Blues - Live Blues på rooftoppen

Live musik, cocktails & snacks

Vi skyder sommeren igang med en fantastisk fest den 1. juni, hvor du kan nyde sprøde blues-toner og vores fantastiske cocktails!

1000 meter blues afholdes af Viborg Blues- og musikforening, og vil turnere gennem byen.

Kl 16.30 til 18.00 vil Hans Knudsen & Ronni Boysen spille på vores rooftop. De har gennem flere år dannet duo, og optrådt på forskellige lokationer. Scene-kemien er rigtig god mellem dem, og de sørger for en skøn koncert.

Endagsfestivalen “1000-meter blues” er en årlig begivenhed i Viborg, og festivalen har navnet fra de fire involverede spillesteder, da de alle er inden for 1 km fra det centrale Viborg.

Kom og få en cocktail på vores rooftop, og få dig en skøn dag i musikkens navn.

Pris: Gratis, ingen tilmelding

Fredagsbar

Alle fredage i juni, juli & august

Hver fredag i juni, juli og august inviterer Bar Flora Cocktailbar indenfor til vores fantastiske fredagsbar i Viborg –  tillader vejret det rykker vi op på rooftopbaren.

Baren åbner kl. 15.

Hele holdet glæder sig til at byde på spektakulære fredagscocktails, skønne toner i højtaleren og den altid formidable stemning. 

Ring og book et bord, hvis du vil være helt sikker på, at der er plads, hvis I er en større flok!

Vi elsker at skyde weekenden i gang med en masse skønne gæster – både boende og lokale. 

Gospelkoncert på Peak 12 Hotel i Viborg

Vi gentager succesen 7. oktober

Har du ikke oplevet en gospelkoncert før, så er denne oplevelse et absolut must! For dig der tidligere er blevet beriget med en gospeloplevelse, behøver vi slet ikke sige mere – du er højst sandsynligt ved at lave plads i kalenderen allerede.

Koncerten starter kl. 19:30 

Viborgs mest storslåede kor inviterer dig til at opleve Viborgs mest betagende udsigt! Dette uforglemmelige arrangement finder sted den 7. oktober, når Viborg Gospel Singers, bestående af omkring 150 talentfulde sangere, holder  koncert her i hotellets imponerende lounge!

Koncerten er en gave til alle Viborg-borgere og en enestående mulighed for at dele fællesskabets glæde og gospelmusik. Oplevelsen koster kun 50 kr. 

Vi glæder os til en magisk aften på Peak 12! Og vent endelig ikke for længe med at købe din billet, hvis du vil være sikker på at få en plads. 

Vin & Tapas

Alt hvad hjertet begærer

Den 20. september afholder vi Vin & Tapas aften med Sigurd Müller.

Pris: 349kr pr. person.

Vi inviterer dig til en unik begivenhed, hvor Bar Flora barchefen vil fortælle om hotellets historie, Bühlmann og give dig et indblik i, hvem vi er.

Sigurd Müller, vores vin ekspert, vil præsentere fem nøje udvalgte vine til at ledsage en lækker tapas buffet, tilberedt af vores dygtige kokke.

Tilmelding via mail til: barmanager@peak12.dk og betaling på stedet.

Ginsmagning

Oplev ginnens fantastiske verden 18. oktober

Den 18. oktober, Ginsmagnings-aften af Sprit&Co

Pris: 295,- for aftenen

Tid: 20:00-22:00

Vi inviterer dig til en eksklusiv begivenhed, hvor Kalle vil præsentere hotellets historie, Bühlmann (vores værdier) og give dig et indblik i, hvem vi er. Sprit&Co, vores spiritus ekspert, vil guide dig gennem smagsoplevelsen af seks til otte nøje udvalgte gins, der vil blive serveret sammen med lækre snacks, herunder blinis, druer, ostefad og brød, tilberedt af vores kokke.

Tilmelding via mail til: barmanager@peak12.dk og betaling på stedet.

Ginsmagning med Skotlander 12. oktober

Oplev prisvindende gin fra Nordjylland

Uanset om du allerede er inkarneret romdrikker eller på vej ind i ginnens spændende verden, er der lagt op til en både sjov, intensiv og lærerig oplevelse.

Når du hører Skotlander fortælle om historien bag hver gin, får de lækre dråber i glasset en helt ny dimension. Og det er ikke blot historie, det handler om. I får også en unik indsigt i den ædle kunst at destillere gin og i de helt unikke metoder og fremgangsmåder, de benytter hos Skotlander.

Hvad I lærer på en ginsmagning, vil I huske i lang tid. Og stol trygt på, at det næste glas gin i godt selskab eller i ophøjet ro alene, får en helt ny dimension med den nyerhvervede viden.

Tastingen koster 295,- for 4 smagninger i tidsrummet kl. 19.00-21.00

Tilmelding via mail til: barmanager@peak12.dk og betaling på stedet.

Rom-tasting med Sprit & Co. 8. juni

Chairman's Reserve - fantastisk rom

Med Sprit & Co eksperterne i førertrøjen er du garanteret en sublim oplevelse med Chairman’s Reserve som omdrejningspunkt, der har vundet utallige internationale og anderkendte priser verden over. Du får fornøjelsen af at smage og blive klogere på hele 6 versioner: 

  • Chairman’s Reserve White
  • Chairman’s Reserve Original
  • Chairman’s Reserve Legacy
  • Chairman’s Reserve The Forgotten Casks
  • Chairman’s Reserve 1931
  • Chairman’s Spiced


Tastingen koster 295,00 for 4 smagninger i tidsrummet kl. 19.00-21.00
Tilmelding via mail til: info@peak12.dk og betaling på stedet.

Chairman's reserve

Gin & Tonic Tasting den 14. august

Smagen af sommer

Kom til Herbie-ginsmagning med prisbelønnede Skotlander og bliv ekspert. Hvis du tror at gin bare er gin – så tro om igen! Har du stået med et plastikkrus til en havefest med en lunken GT og tænkt at du godt kunne undvære den der smag af grantræ i din mund, så vi vil gerne vise dig at gin kan så meget andet.

På denne ginsmagning lærer vi dig alt der er værd at vide om gin og tager dig igennem fire vidt forskellige gin.

Det er med i prisen:

  • Smagning af fire gin i vores smagelokale
  • Gode historier om ginproduktion
  • Lær at mixe den perfekte Gin & Tonic
  • Mulighed for at shoppe i butikken efterfølgende med gode tilbud

Tastingen koster 295,- for 4 smagninger i tidsrummet kl. 19.00-21.00

Tilmelding via mail til: info@peak12.dk og betaling på stedet.

Glengoyne Whisky tasting 1. juni

Whisky

Kom med til smagning på Skotlands langsomste destilleri – Highland-destilleriet Glengoyne. Glengoynes motto er Unhurried. Selvom verden pt kører med 200 km/h, så holder Glengoyne sig tro til deres unikke metoder og destillationsprocesser fra 1833, som de har udviklet hen over de sidste 200 år. Destilleriet har i de sidste små 20 år haft et stort fokus på ”bæredygtighed” – blandt andet renses al vand der anvendes i produktionen, inden det føres tilbage til naturen i de omgivende vådområder i dalen, hvor destilleriet ligger. Navnet Glengoyne betyder Gælisk – dalen med de vilde gæs. Gæssene er nu vendt tilbage, efter man sat fokus bæredygtighed. 

Tilmelding via mail til Hotelchef Mike Sthyr: Mike@buhlmann.dk og betaling på stedet.
Glengoyne 10

Her skal vi smage på en Highland Whisky på 40% som er lagret 30% på first fill sherry-fade og 70% refill ege-fade. Skulle man have lyst at drikke whisky til morgenmad, så har vi typen her. Frisk og rank let whisky med duft af æble, vanille og toffee. Den står perfekt i en whisky highball emed flot maltkarakter elelr også helt alene lige som du vil nyde den.

Glengoyne 12

I denne 12 årige Highland Whisky får vi mere sherry-fad, da 40% er lagret på nye sherry-fade, og 60% på refill ege-fade. 43% alk. giver en rankere whisky og bærer en dejlig krydret duft videre fra fadet, vanilje, abrikos og maltsødme. Eftersmagen byder på brunkager og toffee.

Glengoyne 15

15 år på fade buldrer denne Highland Whisky ind på en elegant facon. Lagring: 20 first fill bourbon, 25% firskt fill Sherryog resten 55% på refill ege-fade. 43% alkohol. Duft af frisk hø, malt og tørret frugt med finish af citrus og kanel. Ren smag med et touch af sødme, kandiseret citrusfrugt vanille og æble.

Glengoyne Legacy Chp 1(kuriøsitet fra skattekammer som er udsolgt)

Her kommer den første i en serie på 3 whiskyer – Legacy serien. Denne første hylder Cochrane Cartwright som var managerGlengoyne fra 1869 og frem og var manden der introducerede sherry-fade på destilleriet. Derfor er denne lagret 100% på Oloroso Sherryfade. 48% akohol. Næse med toffee, dadler og vaniljesukker. Fyldig smag med flot tilpas sødme. Og elegante vinøse sherrynoter.

Glengoyne Legacy Chp 2(kuriøsitet fra skattekammer som er udsolgt)

Denne whisky er dedikeret til Peter Russell som bakkede op omkring Cartwrights mission for destilleriet med anvendelse af sherry-/bourbon-fade uafhængigt af hvad moden på daværende tid måtte diktere. 48% alk. Lagret på 17% first fill sherry, 48% first fill bourbon og slutteligt 35% på ege-fade. Hints af banan, ahornsirup, fersken og kokosnød – som tvistes af lime og mint. Cremet og velafbalanceret, smørbagt æblekage, honning og grøn grape og finish af lette krydderier.

Glengoyne Legacy Chp 3

Denne Chapter 3 er inspireret af Sir Arthur John Tedder, som var med til at udforme de regler, man i dag producerer skotsk whisky ud fra. Her er anvendt 22% first fill bourbon-, 32% american sherry-, 8% europæisk sherry- og slutteligt 38% refill sherry- og bourbon-fade. 48% alk. Dybe sherrynoter, ananas, kanel og marmelade og finish af vanille. Luksuriøs fyldighed med rosin, kardemomme o gkandiseret frugt. Blød afrunding med cremet vinøs sherry-stil.

Er du på jagt efter flere oplevelser?

Vi kan varmt anbefale vores nabo og trofaste samarbejdspartner, Tinghallen. Hos Tinghallen kan du nyde et væld af koncerter, stand-up shows og spændende foredrag. Gør din oplevelse fuldendt ved at kombinere den med en overnatning eller en drink her hos os på Peak 12 Hotel. Vi befinder os blot få skridt fra hinanden, så det har aldrig været nemmere at kombinere underholdning og komfort.

Samarbejdspartnere