Overnatning i Viborg centrum

Glæd dig til at nyde en overnatning i Viborg med stilfuld og behagelig indkvartering

Det nybyggede Peak 12 Hotel i hjertet af Viborg byder på 155 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Her er moderne design kombineret med bæredygtige kvalitetsløsninger fra inderst til yderst. 

Eksklusivt hotel med mange muligheder og god beliggenhed

Vores 155 værelser spænder fra Viborgs mest luksuriøse suiter med panoramaudsigt over byen til familieværelser med connecting doors, studioværelser samt standard dobbeltværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse.

Nærbillede af værelsesstol

Se de mange overnatningsmuligheder

På Peak12 i Viborg kan du forvente en behagelig overnatning i moderne og bæredygtige omgivelser, der afspejler Bühlmanns allestedsnærværende værdier og dedikation til deres gæsters velbefindende. Det betyder også, at du kan finde forskellige værelser, så du og dine medrejsende kan overnatte på den måde, der giver bedst mening for jer. Det være sig for eksempel i store og rummelige familieværelser med plads til alle, luksuriøse suiter med altan og sofaafdeling eller praktiske studios med egne køkkenfaciliteter.

Uanset hvilken værelsestype du vælger, vil du opleve et ophold, der er både komfortabelt og skabt med omtanke for dig og din omverden via en gennemført moderne æstetik og prioriteringen af bæredygtige løsninger.

suite

Vores suiter byder på en luksuriøs overnatning, hvor der ikke mangler noget. 

familieværelse

Vores familieværelser er lyse og rummelige, så der er plads til 4.

familieværelse Plus

Vores famileværelser plus  er luksuriøse & rummelige med plads til 6. 

Studio værelse

STUDIO

Vores studios er rummelige og indeholder eget tekøkken. 

Nærbillede af seng

DOBBELTVÆRELSE

Vores dobbeltværelser er lyse og indrettet i moderne og minimalistisk til. 

Morgenmad Peak 12

Økologisk morgenmad

30-60% økologi

Vores økologiske morgenmad serveres hver mandag til fredag fra kl. 6.30-9.30 samt hver lørdag-søndag fra kl. 7-10.

Vi har fået tildelt det økologiske Spisemærke i Bronze. Det betyder, at 30-60 % af alle råvarer er økologiske. 

Til morgenmad kan du blandt andet glæde dig til økologisk skyr med müsli, friskbagt morgenbrød fra vores lokale bager i byen, forskellige pålægsdelikatesser og kvalitetsoste, friskskåret frugt, økologisk Fairtrade-kaffe og meget mere. 

På vores hotel får du meget mere end bare et sted at sove

Design, arkitektur og bæredygtighed

På Peak12 fokuserer vi på design, arkitektur, kunst og bæredygtige detaljer for at skabe en enestående og autentisk atmosfære, der passer ind i byens rum. Værelserne, hotellets arkitektur og interiøret i vores fællesområder er skabt til at skabe en sammenhængende fortælling, som både giver en hyggelig atmosfære, der gør, at du føler dig hjemme, men også et inspirerende rum, der giver dig nogle indtryk, du ikke er vant til. 

reception og lounge

Et unikt designhotel

Der smagfuldt integreret i byens kultur

Selvom vores designhotel er nyt, er det dybt forankret i Viborgs lokale kulturhistorie. Ja, faktisk hænger det helt konkret sammen med byens store kulturinstitutioner, der også indgår som en del af oplevelsen af vores hotel. Vi inviterer dig derfor til at bruge rummet, som vi har skabt det til. 

Mærk den tilbagelænede stemning i hotellets lounge med originale moderne kunstværker og byens lækreste cocktails mixet af lokale ingredienser. Tag hele byens historiske atmosfære til dig på vores rooftop, hvor du kan nyde en kop kaffe lavet af vores særligt udvalgte kaffebønner. Slap af på værelset med den stilfulde charmerende indretning elementer i genanvendelige materialer. Og glæd dig så også til at bruge det hele som den bedste platform til at gå ud og plukke af byens rigdom på oplevelser og fællesskaber.

En unik premium-oplevelse

Fra Bühlmann

Her kan du forvente høj kvalitet i alle aspekter af dit ophold, fra beliggenhed til integration med byen, og fra design til grønne løsninger, der skaber social og bæredygtig værdi. Og så naturligvis et åbenhjertet værtskab, der hjælper dig med at finde dig til rette på hotellet. Det er den bühlmannske tilgang. Vi lægger stor vægt på komfort og trivsel for at sikre, at du får den bedste overnatning i Viborg gennem vores unikke måde at drive hotel på.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende din overnatning i Viborg

Vi hjælper gerne med at give dig den bedste oplevelse af dit ophold, og det begynder allerede inden, du ankommer til hotellet. Tag fat i os, hvis du har spørgsmål – du kan altid ringe til os på tlf.nr. 8877 3400 eller sende os en e-mail. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.