peak 12 hotel

Nybygget designhotel i hjertet af Viborg

Peak 12 er meget mere end et almindeligt designhotel – det er stedet hvor unikke oplevelser samles under ét og samme tag. Vi deler bygningen med Tinghallen Kongres- og Musikhus samt Restaurant Det Glade Vanvid, så du kan kombinere dit hotelophold med kulturelle, musikalske og gastronomiske oplevelser.

I hotellets hjerte, den varme lounge, finder du ligeledes et hav af oplevelser – nyd en varm espresso i den eksklusive kaffebar, lad dig synke ned i en blød lænestol og nyd jazz-tonerne fra en gammel pladespiller, gå på opdagelse i Bar Floras innovative cocktailkort, udfordre din medrejsende i et spil shuffleboard eller oplev byens smukkeste udsigt på hotellets 12-etagers rooftop.
 
De mange oplevelsesmuligheder er ikke kun fæstnet på Peak 12 Hotel, men strækker sig op ad hele Tingvej, der også rummer spillestedet Paletten, Viborg Stadion, Fitness X, Viborg Fotorama, BDO-loungen og meget mere. Knap 700 meter fra hotellet finder du Viborgs bymidte, der b.la. byder på et bredt udvalg af butikskæder, specialforretninger samt caféer og restauranter.
 
Peak 12 Hotel udefra

Luksuriøs overnatning

I et oplevelsesrigt område

Det nybyggede Peak 12 Hotel byder på 155 topmoderne værelser med byens bedste udsigt. Her er moderne design kombineret med skandinavisk interiør og bæredygtige løsninger.

 Vores 155 værelser spænder bredt fra luksuriøse og rummelige suiter med smuk panoramaudsigt over byen til familieværelser med connecting doors, studioværelser og dobbeltværelser. Her er noget for de fleste, hvad enten du er i byen for business eller fornøjelse.
 

Green key certificeret

Peak 12 Hotel er certificeret med det internationale miljømærke kaldet Green Key.
Det betyder, at vi opfylder en lang række miljøkrav, når det bl.a. kommer til fødevarer, energi, vand og affald. 

spisemærket i bronze

30-60% økologi

Peak 12 Hotel har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at 30-60% at de varer vi køber og tilbyder vores gæster er økologiske. 

Dette kan bl.a. smages i vores populære morgenbuffet, hvor størstedelen af alle råvarerne er enten økologiske, lokale eller hjemmelavede. 

Peak 12 Hotel udefra
Familien Bühlmann samlet

en del af familien bühlmann

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus og Peak 12 Hotel i Viborg. 

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: omhu, fleksibilitet, nærvær, passion og respekt.  

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden.