om peak 12 hotel

moderne overnatning i hjertet af viborg

Peak 12 er hotellet du vælger, når du leder efter et eventyr. Det er både til dig, der er på ferie, forretningsrejse eller på jagt efter nye opdagelser indenfor natur, sport og kultur. Hotellet har sammenlagt 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt. 

Peak 12 er bygget sammen med Tinghallen og Paletten, og du har derfor mulighed for at kombinere musikalske- og kulturelle oplevelser med en dejlig overnatning på vores hotel. Vi samarbejder også med Det Glade Vanvid, der er placeret i forlængelse med hotellet. Dermed kan du kombinere madoplevelsen med en moderne overnatning på Peak 12. 

Langbordet i loungen
Peak 12 Hotel udefra

historien bag navnet

tagvinklen er 12°

Navnet på hotellet er inspireret af tagvinklen, der hælder 12°. Derudover skal navnet også symbolisere, hvordan hotellet peaker smukt i bybilledet. Med sine 12 etager er hotellet den højeste bygning i Viborg. 

Men det er ikke kun højden, der peaker på hotellet – det gør kvaliteten også. Vi har skabt et hotel, hvor der er fokus på bæredygtige løsninger, moderne værelser, lækre faciliteter og de bedste muligheder indenfor oplevelser. 

en del af familien bühlmann

Familien Bühlmann er værtskab og gastronomi i særklasse. Hotel- og gastronomikoncernen driver seks hoteller i Jylland. Udover Peak 12 Hotel i Viborg består koncernen også af Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb, Airport Hotel i Aalborg, Villa Provence i Aarhus og Pier 5 Hotel i Aalborg.

Alle hoteller har deres unikke særpræg, men yder værtskab ud fra samme værdier: personlighed, engagement, fleksibilitet og ansvarlighed overfor mennesker og miljø. 

Familien Bühlmann drives af Anemette og Danni Bühlmann, der er tredje generation i familievirksomheden. 

Familien Bühlmann samlet