ophold på peak 12

en klasse for sig

Når du booker en overnatning på Peak 12, er det i en klasse helt for sig – du har muligheden for at kombinere dit ophold med alverdens oplevelser og eventyr. Samtidig kan du glæde dig til at træde ind på et hotel, hvor stilen er moderne, minimalistisk og urban. 

Vi har et tæt samarbejde med Tinghallen og Det Glade Vanvid, som vi også deler bygningen med. Derudover samarbejder vi også med en lang række af lokale virksomheder, så vi kan sammensætte helt unikke ophold. 

_W7A7316

VANVITTIGT OPHOLD

Hver tirsdag – lørdag

I samarbejde med Det Glade Vanvid har vi lavet et ophold, hvor I bliver forkælet med gourmet og vin, lækre cocktails, moderne overnatning og økologisk morgenmad.

A,Young,European,Man,Drinking,White,Wine,At,The,Wine

vildt i viborg

Torsdag den 28. oktober

I samarbejde med Restaurant Rod i Viborg byder vi indenfor til en stemningsfuld aften, hvor der er forskellige typer af vildt samt eksklusive vine på menuen. 

Port,Wine,Tasting,In,Cellar,Restaurant

peak & portvinsaften

Torsdag den 25. november

I samarbejde med Restaurant Rod i Viborg byder vi indenfor til en dejlig temaaften med cocktails, god mad og vine samt en lækker overnatning på vores hotel. 

RAIS7965

flammen & citronen

Hver søndag – torsdag

I samarbejde med Restaurant Flammen har vi sammensat et ophold med god mad, lækre cocktails, moderne overnatning og økologisk morgenmad inden afrejse. 

Men,,Friends,Sail,On,A,Sup,Boards,In,A,Rays

fugl & fisk

Hver fredag – søndag

I samarbejde med Vestevent har vi sammensat et unikt ophold, hvor du kan prøve kræfter med rappelling fra vores tagterrasse og SUP på Viborg-søerne.

Endnu et veloverstået hul på den smukke golfbane ved Tange Sø.

golfophold

Hver mandag – søndag

I samarbejde med Viborg Golfklub har vi arrangeret et fantastisk golfophold med toptrimmet baner og luksus cocktails i vores moderne urban bar.