ophold på peak 12

en klasse for sig

Når du booker en overnatning på Peak 12, er det i en klasse helt for sig – du har muligheden for at kombinere dit ophold med alverdens oplevelser og eventyr. Samtidig kan du glæde dig til at træde ind på et hotel, hvor stilen er moderne, minimalistisk og urban. 

Vi har et tæt samarbejde med Tinghallen og Det Glade Vanvid, som vi også deler bygningen med. Derudover samarbejder vi også med en lang række af lokale virksomheder, så vi kan sammensætte helt unikke ophold. 

web_RAIS7232

åbningstilbud

I anledning af vores store åbningsdag den 2. august, har vi sammensat et åbningstilbud, hvor I kan komme på et skønt ophold for 2 personer til kun 500 kr. 

Forret

VANVITTIGT OPHOLD

I samarbejde med Det Glade Vanvid har vi lavet et ophold, hvor I bliver forkælet med gourmet og vin, lækre cocktails, moderne overnatning og økologisk morgenmad.

Endnu et veloverstået hul på den smukke golfbane ved Tange Sø.

golfophold

I samarbejde med Viborg Golfklub har vi arrangeret et fantastisk golfophold med toptrimmet baner og luksus cocktails i vores moderne urban bar. 

Men,,Friends,Sail,On,A,Sup,Boards,In,A,Rays

fugl & fisk

I samarbejde med Vestevent har vi sammensat et unikt ophold, hvor du kan prøve kræfter med rappelling fra vores tagterrasse og SUP på Viborg-søerne.

RAIS7965

FLAMMEN & CITRONEN

I samarbejde med Restaurant Flammen har vi sammensat et ophold med god mad, lækre cocktails, moderne overnatning og økologisk morgenmad inden afrejse. 

Port,Wine,Tasting,In,Cellar,Restaurant

peak & portvinsaften

I samarbejde med Restaurant Rod i Viborg byder vi indenfor til en dejlig temaaften med cocktails, god mad og vine samt en lækker overnatning på vores hotel. 

A,Young,European,Man,Drinking,White,Wine,At,The,Wine

vildt i viborg

I samarbejde med Restaurant Rod i Viborg byder vi indenfor til en stemningsfuld aften, hvor der er forskellige typer af vildt samt eksklusive vine på menuen. 

IMG_20210608_093631_610

italiensk peak

I samarbejde med Restaurant Rod i Viborg inviterer vi dig indenfor i det italienske univers. Du får serveret en italiensk inspireret menu og eksklusive vine. 

Et moderne designhotel i Viborg, der bygger på bæredygtige løsninger.