Ophold på Peak 12 Hotel

En klasse for sig

Når du booker en overnatning på Peak 12 Hotel, er det i en klasse helt for sig – du har nemlig muligheden for at kombinere dit ophold med alverdens oplevelser og eventyr. Samtidig kan du glæde dig til at træde ind på et hotel, hvor stilen er moderne og bæredygtig. 

Vi har et tæt samarbejde med Tinghallen og Det Glade Vanvid, som vi deler bygningen med. Derudover samarbejder vi også med en lang række af lokale virksomheder i Viborg, så vi kan sammensætte helt unikke ophold. 

Glade personer drikker cocktails
Sommercocktail3

KONCERTOPHOLD - PALETTEN

Nu har du mulighed for at kombinere en skøn overnatning med en koncertoplevelse hos vores nabo, Paletten. Vi serverer en cocktail til at sætte stemningen og en delikat morgenmad til at runde opholdet af med.

Efterårsdessert på Det Glade Vanvid

VANVITTIGT OPHOLD

Glæd dig til at opleve det bedste fra begge verdener, når vi byder indenfor til lækker gourmet og vin i samarbejde med Restaurant Det Glade Vanvid, der er nøje placeret i samme bygning som Peak 12. 

Koncert Tinghallen

KONCERTOPHOLD - TINGHALLEN

Du har også mulighed for at kombinere en skøn overnatning med en koncertoplevelse hos vores anden nabo, Tinghallen. Vi sætter rammen for et fantastisk ophold og Tinghallen om festen med store koncerter.

Pier5_suite_0295-scaled.jpg

SPORTSOPHOLD

Tag dit sportshold med til Peak 12 Hotel & Tinghallen Viborg. Vi råder over facilieteter til taktikmøder, træning og overnatning – i rolige og smukke omgivelser. Vi har sammensat et menuforslag, så I blot skal koncentrere jer om jeres sport.

Golfspillere ved Tange Sø Golfklub.

GOLFOPHOLD

I samarbejde med Viborg Golfklub har vi arrangeret et fantastisk golfophold med toptrimmede baner og et dejligt ophold på vores hotel. inkl. luksus cocktails og økologisk morgenmad.