UNIKKE OPHOLD

en klasse for sig

Når du booker en overnatning på Peak 12, er det i en klasse helt for sig – du har muligheden for at kombinere dit ophold med alverdens oplevelser og eventyr. Samtidig kan du glæde dig til at træde ind på et hotel, hvor stilen er moderne, minimalistisk og urban. 

Vi har et tæt samarbejde med Tinghallen og Det Glade Vanvid, som vi deler bygningen med. Derudover samarbejder vi også med en lang række af lokale virksomheder, så vi kan sammensætte helt unikke ophold. 

Glade personer drikker cocktails

SPAR 25% PÅ UDVALGTE DAGE I MAJ & JUNI

Foråret har for alvor meldt sin ankomst – og det betyder også, at vi snart kan se frem til St. Bededag, Kristi Himmelfart og Pinsen. 
I forb. med disse helligdage kan du spare hele 25% på overnatning inkl. morgenmad på udvalgte dage i maj og juni.

Efterårsdessert på Det Glade Vanvid

VANVITTIGT OPHOLD

I samarbejde med Det Glade Vanvid har vi lavet et ophold, hvor I bliver forkælet med gourmet og vin, lækre cocktails, moderne overnatning og økologisk morgenmad.

Barchef Jesper mixer gul drink

flammen & citronen

I samarbejde med Restaurant Flammen har vi sammensat et ophold med god mad, lækre cocktails, moderne overnatning og økologisk morgenmad inden afrejse. 

Golfspillere ved Tange Sø Golfklub.

golfophold

I samarbejde med Viborg Golfklub har vi arrangeret et fantastisk golfophold med toptrimmet baner og luksus cocktails i vores moderne urban bar.