Indgå en firmaaftale og spar penge på overnatning på Peak 12 Hotel i Viborg

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Forenkl rejsen og øg arbejdseffektiviteten med en firmaaftale hos Peak 12 Designhotel. Vores firmaaftaler kan tilpasses udelukkende til vores hotel i Viborg eller vores Bühlmann-hoteller i hele Jylland, så din virksomhed kan nyde attraktive firmarabatter på vores eksklusive hoteller.

På Peak 12 sørger vi for kvalitet og effektive processer, så I kan hurtigt tjekke ind, slappe af og genoplade efter en lang arbejdsdag.

Vi guider jer igennem hele processen for at sikre den mest attraktive løsning, der passer til jeres behov. Hurtig check-in, lækker morgenmad med en velsmagende kop kaffe og en forfriskende drink efter arbejdstid er blot nogle af de ting, vi tilbyder. På Peak 12 Hotel står vores værter klar til at hjælpe jer hele døgnet. Og husk, uanset om I slapper af på værelset eller i vores hyggelige loungeområde, kan I altid få adgang til gratis højhastigheds WiFi.

Previous slide
Next slide

Mange gode faciliteter til forretningsmøder

Med vores beliggenhed ved siden af Tinghallen kan vi altid facilitere forretningsmøder i passende og veludstyrede lokaler, der passer til dine arbejdsopgaver. Her har vi nemlig direkte forbindelse til alt fra mindre mødelokaler til større konferencesale, som kan dække ethvert behov for forretningsmæssige aktiviteter uden for kontoret.

På vores hotel finder du blandt andet;

  • moderne og veludstyrede designværelser
  • let adgang til gode mødelokaler til erhvervsdrivende
  • unikt kaffekoncept ‘Coffee at Bühlmanns’
  • byens bedste cocktailbar med eksklusive drinks
  • rooftop-område med god udsigt over hele byen 
  • god beliggenhed med let adgang til byen og spisemuligheder

Få et uforpligtende tilbud på en firmaaftale i dag

Vi tilbyder attraktive firmaaftaler skræddersyet til dine behov

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med et skræddersyet tilbud, hvor du fremover kan spare penge på dine udgifter til hotelovernatninger i Viborg og andre byer, hvor der også ligger Bühlmann-hoteller. 

Hos Bühlmann er vi altid klar til at give dig den bedste hoteloplevelse med stil, godt værtskab og gode rammer for både afslapning og arbejde. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Rabat på overnatning
Gratis WiFi
Gratis parkering
Værter tilgængelige 24/7
Hurtig check-in

Lad os kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende samtale om en attraktiv firmaaftale

Få firmarabat på overnatninger

Er I klar til at sikre gode besparelser på hotelovernatninger i Viborg? Det eneste, I skal gøre, er at udfylde formularen nedenfor. Det er en hurtig, nem og uforpligtende proces. Vores erfarne medarbejdere vil skræddersy den mest attraktive firmaaftale, der passer til jeres virksomheds behov ud fra jeres kommende dialog.