bar flora

urban cocktailbar

Bar Flora er en urban cocktailbar på Peak 12 Hotel, hvor internationale ambitioner krydres med skandinaviske kvalitetsprodukter og bæredygtighed. Denne tilgang kommer både til udtryk i barens udsmykning såvel som indholdet og præsentationen af de mange cocktails. 

Dermed skal navnet “Flora” både afspejle den grønne og naturlige atmosfære i baren, såvel som de økologiske og hjemmelavede ingredienser i vores cocktails. Baren er åben for både overnattende og udefrakommende gæster.

Åbningstider:

  • Tirsdag – torsdag: kl. 17:00 – 00:00 
  • Fredag – lørdag: kl. 15:00 – 02.00
  • Søndag – mandag: lukket
 
Barchef Jesper mixer gul drink

barkort

smagen af kvalitet

På Bar Flora kombinerer vi hjemmelavede ingredienser, godt håndværk og et skandinavisk touch fra eksempelvis Stauning, Mosgaard og Thy Whisky. Du kan gå på opdagelse i vores cocktailkort nedenfor. 

Barren er også sat højt, når det kommer til økologi. Flere af vores cocktails er lavet på økologiske produkter eller mærket med EU’s økologimærke. Når du ser det grønne mærke, betyder det, at din cocktail både er økologisk og produceret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning. 

smagning & kursus

en unik oplevelse

Bar Flora er det muligt at komme på fantastiske cocktailkurser og smagninger med særlig fokus på en bestemt spiritus. I fællesskab med vores barchef, Jesper Skov, sammensætter vi en spændende dag med forskellige smagstyper og let historie om den pågældende spiritus. Eksempelvis kan I komme på tonic-smagning, kursus i en bestemt cocktail eller whiskysmagning med fokus på forskelle mellem det danske og amerikanske. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi sammen kan skræddersy en fantastisk cocktailsmagning eller et sjovt kursus? For yderligere information kontakt vores reception på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: barchef@peak12.dk

Instagram

Følg med på Bar Floras Instagram,
og få indblik i spændende nyheder og aktuelle tilbud.