Bar FLORA

Viborgs lokale cocktailbar

Bar Floras historie går tilbage til sensommeren 2021, hvor det nybyggede Peak 12 Hotel slog dørene op for første gang i Viborg. Sammen med hotellet åbnede også en eksklusiv cocktailbar, hvis navn skulle afspejle de grønne og levende omgivelser og udsmykninger i baren såvel som de bæredygtige og økologiske ingredienser i de smagfulde cocktails. Heraf navnet Bar Flora.

Bar Flora er meget mere end en hotelbar. Bar Flora er Viborgs nye lokale cocktailbar, stedet hvor du kobler fra med kollegerne efter en lang dag, stedet hvor I mødes inden koncerten, stedet hvor innovative cocktails og fantastiske rammer giver jer nye måder at mødes på. 

Ambitionen er klar, Bar Flora  vil udvikle spektakulære cocktails der sætter alle sanser i spil. Og det gør vi bl.a. med molekylære metoder og internationale takes, som ikke før er set på Viborgs barscene.

Velkommen til Bar Flora.

Skandinaviske produkter

Smagen af kvalitet

På Bar Flora kombinerer vi hjemmelavede ingredienser, godt håndværk og kvalitetsspiritus fra eksempelvis Stauning, Mosgaard og Thy Whisky, der er med til at give et skandinavisk touch i alle vores cocktails. 

Barren er ikke kun sat højt, når det kommer til kvaliteten af spiritus – vi har også stor fokus på økologi. Størstedelen af vores cocktails er lavet på økologiske produkter eller mærket med EU’s økologimærke. Når du ser det grønne mærke på kortet, betyder det, at din cocktail både er økologisk og produceret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning.

Smagning & kursus

På Bar Flora er det muligt at komme på spændende cocktailkurser samt smagning med særlig fokus på en bestemt spiritus. I fællesskab med vores barchef sammensætter vi en spændende dag med forskellige smagstyper samt let historie om den pågældende spiritus. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne? Kontakt vores barchef og hør mere om, hvordan vi sammen kan skræddersy en fantastisk cocktailsmagning eller et sjovt kursus. 

Kvinde på besøg i Bar Flora

Cocktails i hyggelige omgivelser

Nyd roen foran pejsen

I forlængelse af cocktailbaren, finder du den hyggelige hotellounge med adskillelige hyggekroge, hvor der er mulighed for at synke ned i de bløde møbler, nyde pejsens varme eller skue udover de smukke omgivelser omkring hotellet. 

Om sommeren kan du tage din cocktail med ud på vores fantastisk rooftop, hvor du samtidig kan nyde panoramaudsigt over hele Viborg by. 

På Bar Flora laver vi cocktails på internationalt niveau. Vi bruger skandinaviske kvalitetsprodukter og økologiske råvarer til at skabe den helt perfekte balance og smagskombination.

En oplevelse for alle sanser

Molekylære metoder

På Bar Flora vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Når det hele forenes i samme øjeblik, vil du pludselig opdage, hvorfor Bar Flora ikke bare er en almindelig hotelbar – men et helt unikt samlingspunkt, hvor forskellige relationer mødes til en spektakulær cocktailoplevelse. 

Følg med

Kom med bag kulissen og følg med i hverdagen på Bar Flora, 
der er præget af farverige og smagfulde cocktails. 

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag – torsdag: 16.00 – 24.00
Fredag – lørdag: 15.00 – 01.00
Søndag: Lukket