Bar FLORA

Viborgs lokale cocktailbar

Bar Flora er en urban cocktailbar på Peak 12 Hotel, hvor internationale ambitioner krydres med skandinaviske kvalitetsprodukter og bæredygtighed. Denne tilgang kommer både til udtryk i barens udsmykning såvel som indholdet og præsentationen af de mange cocktails. Dermed skal navnet Flora både afspejle den grønne og naturlige atmosfære i baren, såvel som de økologiske og hjemmelavede ingredienser i vores cocktails.

Velkommen til Bar Flora.

skandinaviske produkter

Smagen af kvalitet

På Bar Flora kombinerer vi hjemmelavede ingredienser, godt håndværk og et skandinavisk touch fra eksempelvis Stauning, Mosgaard og Thy Whisky. Du kan gå på opdagelse i vores cocktailkort nedenfor. 

Barren er også sat højt, når det kommer til økologi. Mange af vores cocktails er lavet på økologiske produkter eller mærket med EU’s økologimærke. Når du ser det grønne mærke på kortet, betyder det, at din cocktail både er økologisk og produceret efter retningslinjerne i EU’s økologiforordning.

SMAGNING & KURSUS

På Bar Flora er det muligt at komme på spændende cocktailkurser samt smagning med særlig fokus på en bestemt spiritus. I fællesskab med vores barchef sammensætter vi en spændende dag med forskellige smagstyper samt let historie om den pågældende spiritus. 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne? Kontakt vores barchef og hør mere om, hvordan vi sammen kan skræddersy en fantastisk cocktailsmagning eller et sjovt kursus. 

Glad person ved pejs

cocktails i hyggelige omgivelser

Nyd roen foran pejsen

Loungen på Peak 12 Hotel er stedet, hvor man samles. Belysningen er dæmpet, jazzmusikken kører i baggrunden, og stemningen er afslappende og uformel. 

Rundt omkring i loungen finder du forskellige kroge, hvor du kan slappe af og sænke ned i de bløde designmøbler. I forlængelse af Bar Flora har vi fået installeret en pejs, hvor du blandt andet kan nyde smagsfulde cocktails og snacks. 

På Bar Flora laver vi cocktails på internationalt niveau. Vi bruger skandinaviske kvalitetsprodukter og økologiske råvarer for at skabe den helt perfekte balance og smagskombination.

/ Barchef på Bar Flora

en oplevelse for alle sanser

Molekylære metoder

På Bar Flora vil du hurtigt opleve, at en cocktail ikke bare er en cocktail – det er en spektakulær oplevelse, hvor alle dine sanser sættes i spil. Det er kombinationen af den balancerede smag af kvalitetsrig og danskproduceret spiritus, den friske duft af økologiske citrusfrugter, den festlige lyd af jazztoner fra den gamle vinylpladespiller, det smukke syn af farverige og velovervejede garnish og den kantede følelse af håndlavede keramiske cocktailglas. 

Når det hele forenes i samme øjeblik, vil du pludselig opdage, hvorfor Bar Flora ikke bare er en almindelig hotelbar – men et helt unikt samlingspunkt, hvor forskellige relationer mødes til en spektakulær cocktailoplevelse. 

FØLG MED

Kom med bag kulissen og følg med i hverdagen på Bar Flora, 
der er præget af farverige og smagfulde cocktails. 

Åbningstider

Mandag – torsdag: 17 – 00
Fredag – lørdag: 15 – 01
Søndag: Lukket