OPLEV VIBORG

En af Danmarks ældste byer

Viborg er en af Danmarks ældste byer, og er et område med masser af oplevelsesmuligheder – uanset om du er til outdoor aktiviteter, kulturelle seværdigheder, lækker gourmet og vin eller spændende events i byen. Vi har samlet alle de bedste muligheder, så du kan kombinere din overnatning med uforglemmelige oplevelser. 

Vil du hellere blive på hotellet? Peak 12 er bygget sammen med Tinghallen, og deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid

Peak 12 set nedefra

Skyline yoga med Body & Mind Studio

Yoga med byens bedste udsigt

Oplev et eksklusivt og fortryllende event på udvalgte dage i maj, juni, august og september måned, hvor du får en unik chance for at deltage i en magisk skyline yogaoplevelse sammen med ingen ringere end Birgitte Erndorf Olesen – den visionære ejer af det anerkendte Body & Mind Studio i Viborg.

Denne uforglemmelige begivenhed vil finde sted på intet mindre end Peak 12 Hotels tagterrasse, hvor du samtidig vil blive indhyllet i en betagende panoramaudsigt over byen.

Grib denne enestående mulighed for at forbinde krop, sind og sjæl, mens du oplever yogaens beroligende og helbredende kraft i en eksklusiv atmosfære. Lad Birgitte Erndorf Olesen guide dig igennem en oplyst rejse, der vil styrke din indre ro og skabe harmoni i dit væsen.

 

Kulturelle attraktioner

Viborg er en af Danmarks ældste byer, og den rummer masser af kulturelle og historiske muligheder. I kan eksempelvis gå på opdagelse i byens gamle kroge, der både byder på museer, gamle bygninger og middelaldergader samt gågader med et stort udvalg af butikker, fascinerende kunstværker og meget mere. 

Koncert i Viborg
Mountainbike

Outdoor & natur

Viborg og omegn er et område med mange naturperler. Hvad end du er til vandring i den smukke natur, standup paddleboarding på Viborg søerne, paddletennis eller mountainbiking på sjove og vilde ruter. På hotellet kan du leje citybikes og e-bikes. Du kan også nemt leje mountainbikes fra lokale cykelforretninger, der ligger tæt på hotellet. 

På Peak 12 samarbejder vi desuden med flere af de lokale sportsforeninger. Klubberne starter deres rute fra vores hotel, og derfor har du som gæst mulighed for at tilslutte dig løbeklubber eller mountainbikere på deres ugentlige ture. 

Gourmet & vin

I Viborg centrum kan du finde en lang række af hyggelige restauranter og spisesteder, hvor du kan nyde et dejligt måltid. 

Hvis du hellere vil blive på hotellet, kan du spise på Det Glade Vanvid, som vi deler bygningen med. Her kan du se frem til en sæsonbetonet oplevelse, hvor alt er inkluderet i prisen.

KOMBINÉR MED EN OVERNATNING

Efter en masse fantastiske oplevelser i Viborg, kan I slutte dagen af på Peak 12 Hotel.
Vi forkæler jer med lækre cocktails, panoramaudsigt på tagterrassen og moderne værelser.