møde & konference

i samarbejde med tinghallen

Vores hotel er bygget sammen med det nye Tinghallen, som vi har et tæt samarbejde med – også når det handler om møder og konferencer. 

Sammen har vi masser af erfaring indenfor området, hvormed vi kan tilbyde dig den perfekte service – uanset om du er på jagt efter små møder eller store konferencer. Glæd dig til professionel service, topmoderne faciliteter og god mad i pausen. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i samarbejde med Tinghallen? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 88 77 34 00  eller sende en formular nederst på siden. 

overnatning i samme bygning

moderne & stilrene værelser

Da vi deler bygning med Tinghallen, er der god mulighed for at kombinere mødet eller konferencen med en skøn overnatning. Efter en lang dag med masser af læring og arbejde på programmet, kan I tage over på vores hotel, hvor jeres værelse venter. 

Her kan I slutte dagen af på bedste vis. Slap af i dobbeltsengen og se en film, nyd en kølig drink i vores cocktailbar, oplev byens bedste udsigt på tagterrassen eller ryd tankerne med en gå- eller cykeltur i et af byens mangle naturperler. 

kontakt os