møde & konference

I samarbejde med Tinghallen

Vores hotel er bygget sammen med Tinghallen, som vi har et tæt samarbejde med – også når det handler om møder og konferencer. 

Sammen har vi masser af erfaring indenfor området, hvormed vi kan tilbyde dig den perfekte service – uanset om du er på jagt efter små møder eller store konferencer. Glæd dig til professionel service, topmoderne faciliteter og god mad i pausen. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i samarbejde med Tinghallen? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 88 77 34 00  eller mail: info@peak12.dk.

Foyer Tinghallen

overnatning i samme bygning

155 moderne værelser

Da vi deler bygning med Tinghallen, er der god mulighed for at kombinere mødet eller konferencen med en skøn overnatning. Efter en lang dag med masser af læring på programmet, kan I slutte dagen af på vores hotel. 

Slap af i dobbeltsengen og se en god film på fjernsynet, nyd en kølig cocktail på Bar Flora, oplev byens bedste udsigt på tagterrassen eller ryd tankerne med en gå- eller cykeltur i et af byens mangle naturperler. 

Vi tilbyder firmaaftaler

Har din virksomhed brug for overnatninger til samarbejdspartnere, gæster eller ansatte? Hos Familien Bühlmann tilbyder vi attraktive firmaaftaler, som blandt andet sikrer jeres virksomhed særlige priser på værelser på alle vores hoteller i Jylland. Kontakt os via knappen nedenfor, så vi kan tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov for overnatning eller mødelokaler.