Magisk juleophold i årets Juleby
Ta' dine kære med til et uforglemmeligt jule-getaway

Tag på jule-getaway til Årets juleby Viborg og spar 15%

Hygge, nærvær og magiske juleoplevelser

Et juleophold I ikke vil fortryde. Viborg byder på det fineste juleunivers, og er af selv samme årsag blevet kåret og udvalgt som årets juleby 2023.

En af grundene til, at netop Viborg er udpeget som Årets Juleby 2023 er, at byen – der er en af Danmarks smukkeste julebyer – har et særligt fokus på at involvere byens ildsjæle, forenings- og erhvervsliv – og sammen med dem skabe juleoplevelser af høj kvalitet. Jeg kan nævne Viborg Musikalske Julekalender og hele byens nisseunivers med Nisseskole, Nissebutikker og Nissepas, der er med til at give oplevelser for mange. De har skabt en julekultur og et univers, som alle kan være med i og se sig selv i.

Så tag dine kære med på et magisk juleeventyr med overnatning og hyggelige timer her på hotellet og oplev talrige juleoplevelser i byen.

Spar 15% på overnatning på alle værelseskategorier i perioden 17. november til 29. december ved at benytte kampagnekoden: Jul2023.

julepynt på peak 12

Kampagnekode: Jul2023

Morgenmad Peak 12

Gratis morgenmad

En fantastisk start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Glæd dig til at smage kvalitetsoste fra Arla Unika, hjemmelavet rugbrød på surdej, vegansk yoghurt med jordbær, egen honning fra vores bistade i parken, hjemmelavet müsli, friskskåret frugt, lækre pålægsdelikatesser fra Slagter Theilgaard, hjemmelavet hybenchutney, blødkogte æg og meget mere. 

Lad julemagien indfinde sig og lad os forkæle

Placeret helt perfekt i forhold til byens juleattraktioner

Få minutter fra fantastiske oplevelser

Peak 12 Hotel er centralt placeret i et fantastisk område med masser af spændende oplevelser. Kun få meter fra hoteller finder du bl.a. Tinghallen, Viborg Stadion, Restaurant Flammen og Viborg Fotorama. Peak 12 deler desuden bygningen med Det Glade Vanvid, hvor du kan opleve lækker og sæsonbaseret gourmet og vin. 

Pejs og hygge Peak 12

Det sker i Viborg

Viborg summer af julehygge, sjov og oplevelser for både voksne og børn.
Nedenfor kan du gå på opdagelse i de mange muligheder.