Koncertophold i Viborg

I samarbejde med Tinghallen

Med et koncertophold kan du kombinere en lækker overnatning på vores hotel med en koncertoplevelse hos spillestedet Tinghallen. Når koncerten påbegyndes skal I blot gå få meter fra jeres hotelværelse for at komme til Tinghallen. Om I vil runde aftenen af i vores populære cocktailbar Bar Flora eller I vil nyde vores behagelig værelser med det samme, er helt op til jer. Uanset valget vil I vågne op til en lækker økologisk morgenmadsbuffet til at afslutte koncertopholdet med. 

 
Barchef Jesper mixer orange drink

Opholdet indeholder

Koncert/optræden hos Tinghallen

Overnatning i moderne dobbeltværelse

Økologisk morgenmad inden afrejse

Pris

  • Koncertopholdets pris afhænger af, hvilken koncertbillet du ønsker (placering). Det betyder, at du finder din pris ved at trykke på den ønskede koncert fra programmet nedenfor. Herefter vælger du hos Tinghallen din ønskede koncertbillet og efterfølgende vælger du overnatningen under “tilkøb”.

Koncertprogram fra Tinghallen med overnatning på Peak 12

COMEDY FESTIVAL VIBORG

27. oktober 2023

Comedy Festival: 27. oktober 2023

Oplev Linda P., Thomas Warberg, Kasper Gross, Jacob Thrane, Simon Tang og sidst men ikke mindst Mark Le Fêvre som vil være din vært og guide dig igennem aftenen.
BOOK KONCERT+OPHOLD

JERSEY BOYS

Fra 15. til 19. november 2023

Jersey Boys: Fra 15 til 19. november

Næsten 20 år efter verdenspremieren får et dansk publikum nu endelig mulighed for at se Broadway-succesen JERSEY BOYS. Listen over megasælgende hits fra det historisk populære boyband Frankie Valli & The Four Seasons er endeløs. Det bliver vildt!
BOOK KONCERT+OPHOLD

ANDERS MATTHESEN

17. marts 2023

Anders Matthesen: 17. marts 2023

Ekstrashow med Anders Matthesen som er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.
BOOK KONCERT+OPHOLD

HERE AND NOW: PAUL YOUNG, BONEY M & KATRINA

18. marts 2023

Here and Now: 18. marts 2023

Glæd dig til en aften med masser af hits, når 3 internationale stjerner gæster Tinghallen Comvent Arena samme aften til Here And Now Festival. Lørdag 18. marts 2023, kan publikum se frem til Paul Young, Boney M og Katrina fra Katrina and the Waves.
BOOK KONCERT+OPHOLD

BONNIE TYLER

24. marts 2023

Bonnie Tyler: Fredag 24. marts

Så er hun tilbage! Glæd dig til en aften med masser af hits, når Bonnie Tyler gæster Tinghallen COMVENT Arena på sin kommende Europatourné. Den nu 71 årige sangerinde gæster Danmark og spiller i Viborg 24. marts 2023.
BOOK KONCERT+OPHOLD

MICHAEL LEARNS TO ROCK

15. april 2023

Michael Learns to Rock: Lørdag 15. april

Det er efterhånden blevet den mest faste og kære tradition for et af Danmarks største pop-bands, Michael learn to Rock, at tage en tur rundt i Danmark, når foråret kommer. MLTR vil spille en lang række af de mange store hits fra bandets lange karriere.
BOOK KONCERT+OPHOLD