vanvittigt ophold

I samarbejde med Det Glade Vanvid

Med et vanvittigt ophold kan du kombinere en moderne overnatning på vores hotel med en skøn madoplevelse på Det Glade Vanvid. Opholdet starter med check in på Peak 12, hvorefter I kan glæde jer til lækker gourmet og vin kl. 18.30. Det Glade Vanvid er bygget sammen med vores hotel, og ligger blot få minutter fra jeres værelse. 

Når jeres maver er fulde efter en fantastisk mad- og vinoplevelsestår den på lækre cocktails på Bar Flora. Herefter venter jeres dobbeltværelse, hvor I kan slutte aftenen af med en god film på fjernsynet eller en hyggelig snak på altanen. 

 

opholdet indeholder

Det Glade Vanvid

Appetizer og sprudlende cava
Yderligere tre smukke serveringer inspireret af sæsonen 
Koldhævet surdejsbrød med krydderier og urter 
Dertil rørt creme inspireret af sæsonen 
7 vine fra vinbar og 4 alkoholfrie vine ad libitum
Øl, sodavand, saft og isvand ad libitum
Sødt til kaffen og chefens velvalgte avec

Peak 12 Hotel

Luksuscocktail fra Bar Flora
Overnatning i moderne dobbeltværelse
Økologisk morgenmad inden afrejse 

PRISER & ANKOMST

Fra 1031,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Vores “Vanvittigt Ophold” er baseret på en dynamisk prissætning, hvor priserne kan variere. 

Vores priser starter fra et fast minimum, men kan variere afhængigt af flere faktorer. Disse faktorer inkluderer sæsonale variationer, begivenheder i området og tilgængeligheden af værelser. Ved at have en variabel prisstruktur kan vi tilbyde vores gæster konkurrencedygtige priser, når efterspørgslen er lavere, og sikre, at vores gæster får den bedst mulige pris på deres ophold.

Opholdet kan bestilles online min. dagen inden ankomst.Ved ankomst samme dag, kontakt venligst receptionen på +45 88 77 34 00.