skyline yoga

med body & mind studio

På udvalgte dage i maj, juli, august og september måned har du muligheden for at komme på skyline yoga sammen med Birgitte Erndorf Olesen – ejeren af Body & Mind Studio i Viborg. Arrangementet bliver afholdt på Peak 12 Hotels rooftop, hvor du samtidig kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen.

Birgitte kommer med stor erfaring og uddannelse indenfor både Pilates og Yoga. Faglighed og god teknik er grundstene i al hendes undervisning – og hun har stor fokus på den personlige og sociale kontakt under hele arrangementet, så der skabes gode rammer, tillid og fantastiske resultater. 

Jeg har undervist i det meste af mit voksenliv og gennem alle årene har jeg arbejdet med forskellige træningsformer. Med mine Pilates og Yoga uddannelser var det som om, at brikkerne faldt på plads. Der kom en ny dimension ind i træningen og undervisningen. Den viden og de principper man arbejder med i Pilates og Yoga, bringer jeg med ind i meget af min anden undervisning. For mig giver det rigtig god mening, og jeg oplever en ny balance, når såvel det fysiske som det mentale forenes. Det er mit håb, at du vil opleve det samme. 

/ Ejer af Body & Mind Studio - Birgitte Erndorf Olesen

praktisk information

Skyline yoga kan bookes på følgende datoer:

  • Søndag d. 29. maj fra kl. 10-11
  • Søndag d. 3. juli fra kl. 10-11
  • Søndag d. 14. august fra kl. 10-11
  • Søndag d. 4. september fra kl. 10-11

Priser

  • Arrangementet koster kr. 195,- pr. person 
  • The/vand efter arrangementet er inkluderet i prisen
 
Man skal selv medbringe sin egen yogamåtte. 

program

Fra kl. 10-11

Ankomst 
Skyline Yoga på Peak 12’s rooftop 

Fra kl. 11-12

Vand/the & hygge 

Pynt på bordet i kaffebaren
Personer på tagterrasse
Kunst og møbler i loungen