dobbeltværelse

Moderne design

Vores dobbeltværelser er lyse og indrettet i en moderne og minimalistisk stil. Værelserne kan fås med en almindelig dobbeltseng (180 cm) eller med twin beds (2 x 90 cm). Der er desuden mulighed for at opgradere til et dobbeltværelse med altan mod et tillæg. 

Vores dobbeltværelser byder på lækre værelsesfaciliteter såsom hårtørrer, økologiske badeprodukter fra Meraki, mørklægningsgardiner, aircondition, TV med Chromecast samt gratis fibernet. Økologisk morgenmad og fast check-in/check-out er inkluderet. 

  • Økologisk morgenmad inkl.
  • Fast check-in/check-out
  • Skrivebord og stol
  • Hårtørrer
  • Økologiske badeprodukter fra Meraki
  • TV med Chromecast
  • Gratis fibernet
  • Mørklægningsgardiner
  • Aircondition
  • Gratis parkering
 
 
 

vælg mellem

Nærbillede af seng

standard dobbeltværelse

Vores standard dobbeltværelser indeholder en stor dobbeltseng på 180 cm, men indeholder ikke egen altan. 

dobbelTværelse med twin beds

Vores dobbeltværelser med twin beds indeholder indeholder to separate senge på 90 cm, så der er mulighed for to særskilte soveafdelinger.

Dobbeltværelse med altan

dobbelTværelse med altan

Vores standard dobbeltværelser indeholder en stor dobbeltseng på 180 cm. Derudover er der egen altan på værelset med smuk udsigt til byen. 

gratis morgenmad inkluderet

En god start på dagen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, følger der altid en lækker morgenbuffet med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan bl.a. glæde dig til økologisk skyr med müsli, friskbagt morgenbrød fra vores lokale leverandør i byen, forskellige pålægsdelikatesser og kvalitetsoste, friskskåret frugt, økologisk Fairtrade kaffe og meget mere. 

den bedste pris

Vi matcher altid prisen

Når du booker direkte på vores hjemmeside, er du altid sikret den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds for den samme værelsespakke og periode, så send os gerne et skærmbillede af tilbuddet til vores reception – så matcher vi prisen.

Vores reception kan kontaktes på enten telefon: +45 8877 3400 eller mail: info@peak12.dk. 

Gratis morgenmad

Start dagen med en lækker morgenmad.

Mulighed for tidlig check-in

Ved ledighed tilbyder vi tidlig check ind på dit værelse. Så snart værelset er klar til check in, sender vi en dørkode på SMS.

Gratis kaffe to go

Vi sender dig godt videre med en kop kaffe inden afrejse. 

Den bedste pris

Hos os får du altid den bedste pris. Finder du en billigere pris andetsteds, matcher vi den.