coffee at bühlmanns

Familien Bühlmanns kaffebar

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig i Coffee at Bühlmanns. Du finder kaffebaren i loungeområdet, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til forskellige kaffebønner fra populære Peter Larsen Kaffe, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

 

 

Madam blå
Madam blå 2

vi har en kaffefarmer i familien

Prøv Bühlmanns Guatemala

I Familien Bühlmann har vi en kaffefarmer i familien. Maria Jóse Fernandez de Bühlmanns og hendes far Pedro Lopez driver kaffefarmen La Serrania, der ligger i Guatemalas højland. Her høster de aromatiske arabica kaffebønner, som sendes over Atlanten og efterfølgende ristes i Aalborg med hjælp fra Bentax.

Vi kalder denne kaffe for Bühlmanns Guatemala – og det er én af de fire typer af kaffe du kan opleve i Coffee at Bühlmanns. Nedenfor kan du se det fulde overblik over kaffebønnerne. 

MEXICO CHIPAS

En blød og rund kaffe med toner af mørk chokolade og en let duft af karamel. 

Kaffen er ristet på fire forskellige sorter arabicabønner fra Chiapasområdet i Mexico.

BÜHLMANNS GUATEMALA

En kaffe med frisk smag og god sødme samt noter af frugt og krydderi. 

Arabicabønnerne er dyrket på Maria Jóse Fernandez de Bühlmanns og hendes far Pedros farm La Serrania i Guatemalas højland.

ØKOLOGISK FAIRTRADE

En smagsoplevelse med en blød, let syrlig og fyldig aroma. 

Kaffen er ristet på arabicabønner fra det mellemamerikanske højland. 

ØKOLOGISK KACHALU

En meget aromatisk, sød og let frugtagtig kaffe med en rund smag af røde æbler og karamel samt noter af chokolade med mandler. 

Kaffen er ristet på arabicabønner fra Santander i Colombia.

En del af circular coffee community

Vi udnytter hele kaffens værdi

I Familien Bühlmann elsker vi kaffe, og derfor vil vi gerne hjælpe med at udnytte hele kaffens potentiale. Når man i dag brygger en kop kaffe, udnytter man under 1% af kaffens nærringsværdi. Det mener vi, kan gøres meget bedre, hvorfor vi har valgt at være en del af Circular Coffee Community. 

Sammen med CCC arbejder vi for at samle farmere, virksomheder og forbrugere i et fællesskab med fokus på at afdække kaffeplantens fulde potentiale og eliminere alt unødvendig spild. Vi tror nemlig på, at små bæredygtige skridt kan gøre en kæmpe forskel på den lange bane. 

Nedenfor kan du læse mere om vores bæredygtighedspolitik.

PLK_CircularCoffeeCommunity-64

5,7 tons kaffe

Så meget kaffe drikker vores gæster på et helt år.

MODERNE OMGIVELSER

Når du har skænket dig selv din yndlingskaffe, kan du slå dig ned i vores moderne og nyrenoverede omgivelser på Peak 12 Hotel.
Tag op på tagterrassen og nyd panoramaudsigten, sæt dig ved biopejsen eller synk ned i en blød lænestol i loungen.

Pejs på skærm i kaffebaren
Nærbillede af en kop kaffe
Pynt på bordet i kaffebaren
Line brygger en kop kaffe

Perfekt kaffe på 5 minutter


Lille kande = 3 kopper
Stor kande = 8 kopper


1. Ta’ en stempelkande og vælg din foretrukne kaffe

2. Mal kaffen ved at hænge kanden under kværnen

3. Flyt kanden til varmtvandshanen og hæld op til metalkanten

4. Lad kaffen trække i mindst 4 min.

5. Tryk stemplet langsomt i bund


Hæld kaffen op og nyd!