bühlmanns kaffebar

kvalitetsrige bønner

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig på vores hotel. Når vi åbner, vil der være en eksklusiv kaffebar i vores loungeområde. Her kan du vælge mellem forskellige kaffebønner. De har alle det til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til en fantastisk kop kaffe fra populære Peter Larsen, som vi har valgt at samarbejde med på tværs af vores hoteller i Familien Bühlmann. 

 

 

hold kaffepause i guatemala

egen kaffefarm

I Familien Bühlmann har vi en kaffefarmer i familien. Maria Jóse Fernandez de Bühlmanns og hendes far Pedro Lopez driver kaffefarmen La Serrania, der ligger I Guatemalas højland. Her høster de aromatiske arabica kaffebønner, som de sender over Atlanten, og som efterfølgende ristes i Aalborg med hjælp fra Bentax

Vi har bygget en hyggelig kaffebar på Peak 12, som vi kalder “Bühlmann Guatemala” – og vi glæder os til at byde dig velkommen. 

 

vi udnytter hele kaffens potentiale

En del af circular coffe community

I Bühlmann-familien elsker vi kaffe, og derfor vil vi også gerne hjælpe med at udnytte hele kaffens potentiale. Når man i dag brygger en kop kaffe, udnytter man under 1% af kaffens nærringsværdi. Det synes vi, kan gøres meget bedre – og derfor har vi valgt at være en del af Circular Coffee Community

Ved at være en del af CCC arbejder vi mod målet om at samle farmere, virksomheder og forbrugere i et fællesskab med fokus på at afdække kaffeplantens fulde potentiale og eliminere alt unødvendig spild. Hos Bühlmann tror vi nemlig på, at små bæredygtige skridt kan gøre en kæmpe forskel på den lange bane. Nedenfor kan du læse mere om vores bæredygtighedspolitik. 

CCC logo

Et moderne designhotel i Viborg, der bygger på bæredygtige løsninger.