bühlmann kaffebar

kvalitetsrige bønner

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig på vores hotel. I vores loungeområde, finder du en eksklusiv kaffebar, hvor du kan vælge mellem forskellige kaffebønner. De har alle det til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til en fantastisk kop kaffe fra populære Peter Larsen, som vi samarbejder med på tværs af vores hoteller i Familien Bühlmann. 

 

 

Line brygger en kop kaffe
Personer snakker i kaffebaren

hold din kaffepause i guatemala

vi har egen kaffefarm

I Familien Bühlmann har vi en kaffefarmer i familien. Maria Jóse Fernandez de Bühlmanns og hendes far Pedro Lopez driver kaffefarmen La Serrania, der ligger i Guatemalas højland. Her høster de aromatiske arabica kaffebønner, som sendes over Atlanten, og som efterfølgende ristes i Aalborg med hjælp fra Bentax

Du kan smage de kvalitetsrige og bæredygtige bønner i vores hyggelige kaffebar på Peak 12 Hotel. I filmen nedenfor kan du høre meget mere om bønnerne, og processen bag dem. 

vi udnytter kaffens værdi

en del af circular coffee community

I Bühlmann-familien elsker vi kaffe, og derfor vil vi også gerne hjælpe med at udnytte hele kaffens potentiale. Når man i dag brygger en kop kaffe, udnytter man under 1% af kaffens nærringsværdi. Det synes vi, kan gøres meget bedre – og derfor har vi valgt at være en del af Circular Coffee Community

Ved at være en del af CCC arbejder vi for at samle farmere, virksomheder og forbrugere i et fællesskab med fokus på at afdække kaffeplantens fulde potentiale og eliminere alt unødvendig spild. Vi tror nemlig på, at små bæredygtige skridt kan gøre en kæmpe forskel på den lange bane. Nedenfor kan du læse mere om vores bæredygtighedspolitik. 

Nærbillede af en kop kaffe